|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שווה לקנות ב1300 ש"ח פרוץ (4 גיגה) עם מלא תוספות ודברים ?
מתחיל לסגור הרבה בבסיס אז צריך משהוא להעביר את הזמן :o
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() Psp רגיל חדש בלי כלום זה 800 שקל.. תחשוב אם ה-4 ג'יגה + פריצה שווה לך
זה יד שנייה אל תשכח
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() Psp אחלה דבר..
באוטו שחוזרים ממקומות רחוקים חחח רק מציק קצת בשמש... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתכוון ליד שנייה?אם כן אז ממש לא,psp slim חדש עולה 950 שקל,כרטיס זיכרן 4 ג'יגה של סנדיסק עולה 150 שקל,פריצה עולה 100 שקל,סה"כ ב-1200 שקל ואתה מביא את הכל חדש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה חדש אז כן, אם יד שנייה אז לא
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן חדש, יד שנייה יש מציעות אבל רק באזור המרז..
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() קניתי חדש ב1400 פרוץ עם 8 gb
אחלה מכשיר ![]()
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(תן קישורים למשחקים,סרטים,מדריכים) ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עוד מחפש?
אני מוכר את שלי ב1000 ש"ח בלבד: PSP שחור במצב מעולה - נראה כמו חדש, פרוץ לגירסה החדשה ביותר המאפשרת הורדת משחקים והתקנתם על המכשיר בלי בעיה תוך שניות, גלישה מהירה באינטרנט אלחוטי - WIFI, שליטה על אפשרויות נסתרות במערכת ועוד. מלבד זאת ה-PSP מאפשר צפיה בסרטים באיכות DVD (רואים ממש נקי, ללא פיקסלים, פשוט חוויה), צפייה בתמונות, שמיעת מוזיקה וסידור השירים לפי אמן / אלבום ועוד. בנוסף המכשיר שלי מאובזר ב: משחק מקורי - Need For speed Most wanted, סרט מקורי - ספיידרמן 2 עם תירגום בכל השפות, כרטיס זיכרון 4 ג'יגה חדש מלא במשחקים הטובים ביותר שיש כיום, כרטיס זיכרון חצי ג'יגה - כרגע יש עליו את המשחק פרו אבולושין סוקר , נרתיק רך מיוחד, מטען, כבל נתונים, דיסק DVD מלא במשחקים מיוחדים ל-PSP הניתנים להעברה בקלות למכשיר. ובמידה ותיהיה מעוניין לאחר הרכישה, אפנה אותך לקישורים להורדת משחקים חדשים, סרטים מקודדים, מדריכים מעניינים ועוד. ה-PSP שלי מאובזר בכל טוב ושמרתי עליו כמו על התינוק שלי. רק להטעין ולהנות. מוכר אותו בגלל שאין לי זמן כבר לשחק בו וגם קניתי לא מזמן מחשב נייד. הוא מתאים בדיוק לאנשים כמוך שיש להם זמן פנוי יותר מידי ורוצים ליהנות. אני לא הרבה בפורום, אז במידה ואתה מעוניין: 0528700048. Email / msn: omrif@gadgetim.co.il icq: 277895004 דרך אגב, אני גם מהצפון. נערך לאחרונה על ידי OmriF, 03-08-08 בשעה 03:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כנ"ל מוכר את שלי ב700
מי שמעוניין 346533012 |
![]() |
![]() |