|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב שמעו..
חיפשתי בהובלות לא לקחו..חיפשתי בפריקת מכולות הם רוצים 17+.. חשבתי אולי יקחו אותי במי עדן \ נביעות האלה שסוחבים את המיכלי מים לבתים של האנשים מישהו פה עבד שם או עובד שם? יודע מה השכבר בשתי החברות? האם כדי לעבוד שם? ואיך אני יוצר קשר >< אני גר באריאל תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() למה אתה מחפש עבודה פיסית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() עבדת פעם בעבודה כזאת?
בוא נגיד שאם אתה גם מתאמן בחד"כ ורוצה גם לצאת קצת עם חברים תשכח מזה, אתה פשוט תהיה גמור מת [אלא אם כן אתה איזשהו זן מיוחד, למרות שאני בספק]. תעבוד בסדרנות בסופרים, זאת עבודה שהיא קצת פיסית, אתה כל הזמן מסתובב וזה, הזמן עובר דווקא די מהר וזה לא כ-ז-ה קשה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובעבודות האלה זה הכסף הטוב לגילי לפחות,ואני צריך כסף שיהיה לי לחדש את המנוי במכון כושר. סדרן אין לנו פה...וזה ממש לא עבודה פיזית..יש קצת אבל לא ממש אז מה שנשאר לי בעבודה פיזית זה המי עדן\נביעות הזה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע אם יקחו אותך לסבלות במי עדן... אתה עדיין צעיר.. אבל אם יש לך קצת קשרים אפשר לארגן משהו.
תשמע לפעמים אתה צריך לעלות קומות עם הבקבוקים... המשקל שלהם לא קל בכלל ואתה צריך לסחוב איתך 2 בקבוקים כל פעם.. (יכול להתפס לך הגב בקלות מאוד) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הבקבוקים הגדולים זה 5 גלון. לא יודע לגבי המשקל ממש..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() 18.9
![]() אני מסתכל על הסבלים שמבאים לי את המים פעם בחודש,וחושב לעצמי שאין עבודה מבאסת מזאת.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() טוב בדקתי לך עכשיו בקבוק אחד(5 גלון) זה 20 קילו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אפשרי כן, אבל כשאתה עולה במדרגות עם 2 בקבוקים זה לא ממש עניין של קשה פשוט אשכרה יכול להתפס לך הגב/הצוואר בקלות.. (חח יש כאלה שלא משנה מה לא יתפס להם כלום)
תנסה אבל להתקבל מקסימום לא לא... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() העבודות הבאלה גומרות אותך.
הם גם לא משלמים משהוא. הלוואי הייתי מוצא עבודה קלה לסדר דברים אין שום דבר. החופש הזה נתקעתי בעבודה פיזית זה קשה הגב שלך גמור הידיים שלך הרגליים אתה חוזר הביתה לא יכול לזוז. עצה שלי תמצא משהוא אחר במקרה הגרוע לך על עבודה כזאת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אין לא מצאתי עבודות אחרות נורמליות..
אולי אולי אולי תיהיה לי עבודה בשטיפת מכוניות...אבל זה לא בכלל לא בטוח אז איך אני יוצר קשר עם העבודה הזו? מזמן לא ראיתי אותם פה בעיר |
![]() |
![]() |