|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() סוף שבוע טוב לכולם=]
מחר כידוע יום שישי(יאללה צ'יטיםםםם!!) וברצוני לשאול אם צריך לצרוך כף שמן או כף טחינה וכו'(שומן אכותי) אפילו אם אוכלים עוגות?או שאם אוכלים עוגות מקבלים שומן אז לא צריך לצרוך כף שמן? תודה מראש לעונים=] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין דבר כזה כף שמן :|
אתה מתכוון לשומן איכותי שאתה כן צריך לצרוך מומלץ מן הסתם... בכל מקרה גם אם זה יום שישי - 'יום הצ'יטים' לא ממליץ לך להתחיל להשתגע ועוגות ופלאפל שכולו 100 אחוז ושמן חבל אתה סתם תגיע ל-150+ גרם שומן בלי סיבה.... סבבה יום שישי תהנה תאכל הרבה אבל דברים בריאים לא חייב ישר ללכת למקדונלדס לעשות מנוי. ו'הכף שמן' שאתה תוסיף איכותית או לא רק תהרוס ולא תתן כלום בכלל אם כל החרא שאתה מתכוון לאכול...:|
![]() |
#3 |
הקדוש האישי של ארבל
|
![]() צודק, התכוונתי שעדיין צריך לצרוך שומן איכותי למרות הצ'יטים?(ואחי אני לא משתגע...בסך הכל איזה 2 פרוסות עוגה..מקסימום 3 לקינוח... אני לא מעמיס כל היום צ'יטים, צריך להציב גבולות למרות הכל)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
גם ביום של ציט תנסה לצרוך שומן איכותי מהציטים כלומר אם טיגנת נסה בשמן זית נגיד וכו'... תהנה אחי.
![]() |
![]() |
#5 |
הקדוש האישי של ארבל
|
![]() תודה אחי עזרת לי מאוד=]תמיד אחרי האוכל ביום שישי הייתה לי התלבטות אם להוסיף שומן אכותי או לא...ועכשיו אני יודע שצריך=]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() * אם טיגנת שתמש בקנולה לא זית, לא זוכר איפה קראתי את זה אבל זה עדיף
דבר שני - הכל תלוי בך ובגודל הצ'יט, אני בימים של צ'יט גם במסה, פשוט לא אוהב להעמיס, ככה שאם זה צ'יט מתוכנן, אני מקצץ מעט בפחמימות וממש מעט בשומן איכותי (מוריד קצת מהאגוזים שמן זית וכו' שאני צורך במשך היום). אם זה צ'יט לא מתוכנן ויש אוכל אחריו במשך היום אותו דבר בערך, מתכנן את הארוחות במשך היום, ואם זה צ'יט לט מתוכנן שסוגר תיום... אז אם אתה במסה.. אז תתפרע, אם בחיטוב... ואתה קשה עם עצמך תדע איך להסתדר בימים הבאים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בחיים אל תטגן עם שמן זית.. זה הופך לרעל (תלוי איזה שמן זית)
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() טעות...
זה הופך לרעל אבל תלוי על איזה אש... אם אני זוכר נכון קראתי שעל אש קטנה זה בסדר גמור כמובן אף פעם לא טוב לטגן אבל אם כבר... לגבי אש חזקה נכון לא טוב.