|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() AB
חזה: פרפר -3x10 לחיצת חזה כנגד מכונה – 3X10 לחיצת חזה כנגד משקולות בודדות 2X8 להקפיד על טווח תנועה קידמית: כפיפות מרפקים עם מוט w - 3x8 כפיפות מרפקים יד יד עם משקולת על הירך בישיבה או על הספה בעמידה-4x8 רגליים: פשיטת רגליים במכונה 3X10 כפיפת רגליים במכונה 3X8 AB גב: חתירה בישיבה על כסא- פולי תחתון – משיכה לטבור 3X8 פולי צר לפנים – הורדה לסנטר 4X6 ופולי רגיל שאני מוריד מאחורי הראש 3x10 אנ עושה תרגיל של גב תחתון שאני עולה ויורד עם משקולת של 7קילו 3x10 יד אחורית: הרמת משקולת אחת מאחורי הראש – שתי ידיים אוחזות משקולת אחת 3X8 http://www.exrx.net/WeightExercises/...downHeavy.html כזה רק ליד אחורית 3x10 http://www.exrx.net/WeightExercises/.../LVTriDip.html 3x10 כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות 4X8 הרחקת כתפיים לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות 3X8 כפיפת כתף- הרמת זרוע לפנים עם פלטה 3X8 בטן : פעמיים בשבוע תרגילים : על מזרון מוריד אותו עד הסוף למעטה כדי שיהיה יותר קשה: 5x15 ובטן תחתונה: שני מעלה רגליים לבטן 3x15 זהו תודה לעזורים אם צריך לשנות להוסיף להפחית לא יודע מה תגידו לי תודה רבה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
משקל 57 גובה: 1.66 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() התוכנית שלי דומה, רק החלוקה:
גב+כתפיים+קידמית רגליי+חזה+אחורית לעשות קידמית עם חזה ואחורית עם גב גורם להתנגשויות.
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() קידמית+חזה+רגליים
וגב+כתפיים+אחורית זה הולך ותמיד זה היה ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לדעתי ab צריך להיות מחולק ככה:
A- חזה,כתפיים, יד אחורית b- גב, רגליים ויד קדמית וגם לדעתי תוריד סטים לכתפיים וליד אחורית נערך לאחרונה על ידי the animal, 04-08-08 בשעה 14:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב תודה ^_^
אם אפשר עוד תדובות לגבי התכנית שלי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחי כשאתה לוקח תוכנית מהאתר היא לא בהכרח מתאימה לך אישית אתה צריך לשנות אותה בהתאם אליך ואל המטרות שלך, ודרך אגב החלוקה המומלצת היא:
חזה+יד אחורית+כתפיים. גב+יד קדמית+רגלים. בחלוקה אחרת יהיו לך התנגשויות אלא אם כן אתה לא תעבוד יומיים רצוף.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() מזאת אומרת התנגשויות אני לא מבין!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
![]() |