|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש המלצות ל125 סמ"ק עד ה8 אלף שקל?
איך הhonda cr 85? (לא 125 סמ"ק אבל נראה סבבה..) ד"א, נהגתי לפני כמה ימים על ktm 250 זה דבר אדיר פאק.. הלך לי הגב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מבין בתחום אחי אבל אין לי כח לשבת שעות בפורום כדי לחכות לתגובות וכו' אם אתה מעוניין תן לי את האייסי שלך ואני יתחבר אליך ואין לי בעיה להמליץ לך על דברים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בכל מקרה את הצריך להגיד לי במה אתה מעוניין שטח\ כביש קטנוע \ אופנוע
וככה אני יכול לתת לך כיוון במחיר שאתה מחפש |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אופנוע שטח כמובן.
ומשום מה האייסי לא עולה לי עכשיו יש תקלה או משהו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גבר , או שתכנס אלי לאייסי או שתיתן לי את שלך או שכנס לפה www.125.co.il
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() במחיר הזה או Dt או Rmx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחי מה אתה מזיין ת'שכל מה זה Cr 85??? אין דבר כזההה ואם אתה מחפש אופנוע משהו ברמה של Ktm250 שתי פעימות עד 125 סמ''ק אתה לא תמצא כלום אלא אם כן תזרוק 60,000 על Ktm125 ותוריד לו את כל ההגבלות בעוד 4 אלף אולי אז תמצאאא משהו קרחנהה חוץ מזה שום דבר בקטגוריה של האופנועים הקטנים לא יספקו אותך בשטח בטח ובטח שלא דיטי או אר אמ איחס
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחח קיצור באמת צא מהסרא שתמצא משהו ב8 אלף 125 סמ"ק...
לך על 50 סמ"ק יותר פשוט |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל מצאתי משהו יד שנייה או שלישית ב8 אלף...
אבל לאדע נראה לי חאפר, חח תכלס 8 אלף לא יספיק... מקסימום אני אעבוד עוד חודש חודשיים ויהיה לי סכום של בסביבות ה15 אלף.. ולא אמרתי אני מחפש משהו ברמה של Ktm, פשוט נהגתי עליו וזה אופנוע בן :):):):).. לא מחפש אבל משהו כזה. נפעיל קצת קשרים נחפש מישהו שיוריד את המחיר נראה כבר.. קודם כל אני צריך להתבייט על מה אני הולך לקנות. ויש דבר כזה הונדה Cr 85 סמ"ק, אני לא מזיין בשכל. 50 סמ"ק זה סתם צעצוע :s (גם ה85 בין היתר..) אבל היי צריך להתחיל ממשהו לא? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() כנס לפה:
www.pancher.co.il |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש cr50 עוד מלפני שידעת מזה אופנוע, טוב לא נגזים.. אבל האופנוע קיים עוד משנת 97.. זה אופנוע גבוה במיוחד,ודווקא לא רע. ל-cr יש אפשרות חריתה ל-85 סמ"ק...
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אין cr 50 יש crm שזה 50 סמק ויש cr85 זה בכלל אופנוע ילדים כזה הוא לא בגודל מלא, וויש גם cr125 וכו'..
בכל מקרה cr הוא אופנוע מוטוקרוס שנחשב לא חוקי בארצנו. ולזה שמעליי חח אפשרות חריטה ל85? הcrm הוא 50 סמק יש cr85 לא לבלבל בינהם. ואם אתה מתחיל ורוצה להכנס לתחום של השטח cr85 או rm85 יכולים להיות אחלה התחלה.. בהצלחה.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אחי לאיזה מטרה אתה תיסע כביש או מוטוקרוס?
דרך אגב יש לי חבר עולה חדש מדרום אפריקה מחפש אנשים לרכב איתם על מוטוקרוס.. |
![]() |
![]() |