|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום, אני מתאמן כ-4 חודשים ומתאמן עפ תוכנית AB
A - אימון חזה כתפיים ויד קדמית - לחיצת חזה עם מוט 3 סטים חזרות: 8 8 10 - לחיצת חזה עם מוט בשיפוע חיובי 3 סטים חזרות: 8 8 10 - פלייס בשבוע חיובי עם משקוליות 3 סטים 12 חזרות ועכשיו השאלה שלי זה האם אני יכול להוסיף פרפר בישיבה במכונה ואז במקום 10 סטים לקבוצת שריר יהיה 12 אני פשוט מרגיש צורך מסוים להוסיף את התרגיל הזה ואני לא מעוניין לעבור ל-abc לפחות לא עכשיו אז מה אתם אומרים? כתפיים: לחיצת כתף במכונה ייעודית 4 סטים 8 8 10 10 הרחקת ידיים לצדדים עם משקוליות 3 סטים 10 10 12 כתף קדמית בשיפוע חיובי של 45 מעלות עם משקוליות 3 סטים חזרות 10 יד קדמית: כופפי מרפק בעמידה עם מוט ישר 10 חזרות 3 סטים יד יד עם משקולות 3 סטים 10 חזרות עכשיו מה כדאי להוסיף ל-A והאם זה בסדר כמו שזה והאם זה אפשרי להוסיף עוד תרגיל? B- גב רגליים יד אחורית מתח רחב 3 סטים 8 8 6 vertical traction 3 סטים 10 חזרות פולי צר אחיזה הפוכה 3 סטים 10 חזרות חתירה פולי תחתון 4 סטים 10 חזרות כל השאר כבר מסודר אני אודה לכל מי שיעזור לי כי אני די מבובלבל בקשר לזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בab עושים 8-9 סטים לשריר גדול ... איך הגעתה לזה שאתה צריך 12? אם אתה לא מרגיש מספיק את השריר תעלה בעצימות... עם 9 סטים אתה אמור להרגיש את החזה יופי טופי .
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ב ab אפשר גם 12 לשריר גדול וגם 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() המאמן אמר לי שפעם בשבועיים אפשר להוסיף.
|
![]() |
![]() |