|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני חייל (חוזר בסביבות 5)
מתאמן (5:30-6 בערך שעה אימון) ועובד (7 עד 12-1-2) אז אין לי ממש זמן לישון 7 שעות בלילה, יוצא שאני ישן בימים טוביםםם... 6 שעות אם לא פחות בבסיס אני נירדם קצת אבל לא שינה רצינית... ככה עם הראש על השולחן אז מה החשיבות של שעות שינה? השאלה שלי אם לשעות שינה יש חשיבות כל כך גדולה כמו ארוחות ואני לא יצליח להתקדם עם כל כך מעט שעות שינה, או שזה רק טיפה יאט לי את ההתקדמות? אם אני לא יכול להתקדם ככה אז אוליי כדיי לי להפסיק ולהתחיל שוב אחרי הצבא? (להפסיק לעבוד זו לא אפשרות כי אז בכל מיקרה לא ישאר לי כסף לחדר כושר/תוספים/תזונאי/לחיות). ואוליי יש איזה תוסף לקחת שעוזר לגוף לבנות שריר גם שלא ישנים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שעות השינה והמנוחה חשובות להתאוששות, בלי מנוחה נכונה קצב הגדילה יכול להיתקע, וגם הדרך לאימון יתר יכולה להיות קרובה אבל תל גםוי בווליום תוכנית האימון.
בכל אופן זה גם משתנה מאדם לאדם, יש כאלה 6 שעות שינה יספיקו להם, כך לדוגמה את הבדואים שגרים באזור שלי בדרום, הם מספיק להם 5 שעות שינה בלילה ככה הם יושנים הבדואים האלה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אני ישן רק איזה 6-4 שעות בלילה (בעיות שינה קשות וגם אני גם חייל) ואני גדל יופי טופי. נכון, אני עייף כל היום וגם אני דופק שינות במשרד אבל אני עדיין גדל.
חוצמזה בשביל מה יש את הסופ"ש?
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תישן בחמשוש ותשלים הרבה שעות שינה וזה בסדר גמור,זה ידוע שחיילים ישנים פחות ממה שצריך זה בגלל כורך הנסיבות,בנאדם בוגר אמור לישון בין 6-9 שעות שינה בלילה.
|
![]() |
![]() |