|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה עוד פעם פיגוע עם טרקטור ינעל הערבים
האלה צריך להרוג את כולםםםםםםםם http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3571606,00.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() צריך להרוג לבן זו-נה הזה את כל המשפחה.. זה הדבר היחיד שירתיע אותם מלבצע שוב פיגוע כזה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לנו מדינה מפגרתתתתתתתתתתתתתת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() מה הקשר להשמיד את כול הערבים ? מה הקשר ? רק ילד דפוק יכול להגיד דבר כזה !
תתחיל קודם מראש הממשלה שלך, ואז תעבור לערבים, טוב ? ![]() אולמרט בן ז*נה, אם הוא היה מעיף את המשפחה של המחבל הראשון על הטרקטור (זה שעשה פיגוע לפני איזה חודשיים) לפלסטינה, המחבל שעשה עכשיו פיגוע, היה חושב פעמיים לפני שהוא היה עושה פיגוע כזה, אני בתוח שכול ערבי מבין, מזה לחיות בפלסטינה, ואני גם בתוח שעף ערבי ישראל לא רוצה שהמשפחה שלו תגור בפלסטינה או בעזה........... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה בדיוק מה שאמרתי היום..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() זה שהממשלה מטומטמת וכו' לא אומר שלא צריך להשמיד את המוסלמים...
ישנם ערבים נוצרים שהם מאד טובים ונחמדים המוסלמים הקיצוניים הם הבעייתים ואותם צריך להשמיד כליל בלי רחמים ...
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() Mortex
ערבים נוצרים הם לא מוסלמים אז ההודעה שלך די לא הגיונית חחח כל מקרה עדיף שימותו ערבים מאשר שימותי יוהדים,אז כל פעם שיש ניסיון לפיגוע אז להרוג את כל המשפחה והמקורבים של אותו מחבל וזה בטח ירתיע אותם |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
קראת מה כתבתי ? כתבתי שהערבים הנוצרים הם טובים ונחמדים ושצריך להשמיד את המוסלמים הקיצוניים ... מה לא הגיוני פה ?
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() הקצין מג"ב שהרג את המחבל הוא בדואי / דרוזי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() ד"א גם מוסלמים סונים הם בסדר .. הבעיה היא השיעים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() פשוט לראות את זה...ולא לדעת אם לצחוק או לבכות
אין דברים כאלה.... אני לא מבין..פשוט לא נתפס לי בראש כל מה שקורה כאן במדינה! בראש ובראשונה האשמים היחידים הם המנהיגים.... הכל מתחיל בהם |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לא נכון.
חמאס ואלקעידה (לדוגמה) הן תנועות סוניות. חוץ מזה שיותר מ80 אחוז מהמסלמים הם סונים.
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! נערך לאחרונה על ידי Bono, 22-07-08 בשעה 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() איפה זה פלסטינה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל הפורום
|
![]()
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרו, צריך להשמיד את כל הקיצוניים אחת ולתמיד, לצערנו זה לא אפשרי, אבל לפחות תהיו הגיוניים ואל תכלילו, עם כל הכעס ותאמינו לי שאני הכי כועס בעולם.
ממשלה מטומטמת, איפה ההרתעה איפה? היו צריכים לשלול את כל הזכויות של משפחת המחבל שעשה את הפיגוע הקודם(ימח שמו וזכרו), אני מקווה שהפעם יתעוררו. (ההם עוד אמרו שזה היה תאונה פחח... תאמינו לי שגם המשפחה של אלה שעשו את הפיגועים קיצוניים אחושרמוטה) נערך לאחרונה על ידי SiX PACK, 22-07-08 בשעה 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אמרתי להשמיד את המוסלמים הקיצוניים ![]() ערבים הם אנשים טובים ... לא כולם אנשים חרא ולא כולם רוצים מלחמה או לרצוח אותנו תכניסו לראש שלכם כבר..
![]() |