|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש למישהו אינטרנט של הוט??
איך אתם מסתדרים עם זה?אינטרנט טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() אני ישלי.
הוט+בזק לא זוכר בעיה בשנה האחרונה הם מאוד טובים השילוב שלהם אין בעיות אולי פעם ב10 שנים
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וואלה להגיד לך את האמת , אני מנוי לאינטרנט שלהם ולא ממש מבסוט מהבחינה של מהירות הורדה שיש לציין כי הספיקת היא נטוויזין קיצר לא יודע אני אישית לא הייתי ממליץ על הוט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט עכשיו אני משלם
40 ש"ח-אינטרנט 150 ש"ח-טלפון 160~ש"ח-טלויזיה בלי ממיר(רגיל כזה כמו פעם) והם הציעו ב 250 את שלושתם עם אינטרנט 1.5מגה כמו שהיה עד עכשיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי של הוט 012 דוקא אין בעיות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() תקשיב... אני ראיתי את הבפנים, ואני אחרי שראיתי איך הנהלים עובדים לעולם לא אהיה בחברה הזו...
חברה של חאפרים, אם התשתית אצלך חזקה... לא תיהיה לך בעיה אתה תגלוש בפנאן טלויזיה תעבוד פיקס וכו' . אם יש לך בעיה של תשתית שם , זה לא יגמר , ישלחו לך טכנאים אחרי טכנאים אחרי טכנאים... אם תצטרך דבר מה , יתחיל הבירוקרטיה המטופשת שלהם... הקיצר אני אומר תשלם טיפה יותר , התשתית של בזק כמעט ולא נופלת ![]() אני בזק+בזק בינלאומי , 5 מגה אינטרנט מרוצה עד הגג. גם בהוט לא היו בעיות אבל ראיתי איך הכל מנתהל שם קיבלתי שחור בעיניים... לא חוזר להיות לקוח שלהם לעולם.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() יש לי גם כן הוט של נט ויזן ואני דיי מרוצה אין בעיות ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני בהוט כבר הרבה זמן ואין בעיות, דווקא עם בזק היו לי בעיות של אי יציבות בהורדה והתנתקויות בתדירות גבוהה יחסית שזה היה מעצבן.
|
![]() |
![]() |