|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() הקיצר התאמתני עם שותף איזה 6אימונים+ הקיצר גילתי למה עדיף להתאמן לבד כמה סיבות:
1.עם לשותף שלך יש גנטיקה של רוסי ואתה כמו נוצה לידו זה מוריד מוטיבציה! 2.הוא עובד במשקלים יותר גדולים ממך ברוב התרגילים וזה מוריד מוטיבציה ואתה כמו כוסית לידו. 3.הוא מתקדם! עולה במשקל ואתה נשאר באותו משקל :] 4.זה מפריע למהלך האימון שאתה מדבר איתו וזה לא עושה תסטים בזמן מבזבז זמן על שטויות זהו חח זה הסיבות שלי למה עדיף להתאמן לבד אני מבואס תחת בזמן הזה:} הקיצר אני מתחיל להתאמן לבד ולהרוג את עצמי קשה להתאמן עם שותף שהוא פשוט יותר סוס ממך במלא :} מי שחושב כמוני שיגיד :]. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() טוב אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תראה,יש אנשים שמתאמנים ביחד שהם פחות או יותר באותו רמה,וככה לאט לאט הם מתקדמים פחות או יותר ביחד.
אבל יש גם אנשים שכמו שאמרת שמתאמנים עם אנשים שהם בכמה רמות יותר מתקדמים,לא יודע עם מבחינת התרגילים אבל לפחות מבחינת משקלים כמו שאמרת. כמו שאמרת,שותף מתקדם ממך יכול לגרום לך להרגיש ולהיות כמו שציינת,אבל מצד שני שותף שהוא מתקדם ממך,להפך יכול לדרבן אותך,לעזור לך ולקדם אותך,גם בטכניקה וגם במשלקים. ככה ששותף זה יכול להיות גם דבר ממש טוב,אבל ברור שזה תלוי גם בכימיה שיש לך איתו והכל..
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני הייתי עם שותף שהיה עושה הכל כפול ממני במשקלים...בערך אותה תוכנית הייתה ואני כל הזמן רציתי להגיע למשקלים שלו ונתתי הכל גם בתזונה וגם באימונים ולאט לאט צימצמתי תפער ועדיין הייתי רחוק ממנו אבל ראיתי שזה כבר לא חצי ממה שהוא עשה אחרי ההתקדמות של שתינו...זה רק מעלה מוטיבציה דברים כאלה.. ואם זה כמו שאמרת אז אולי אתה תיהיה הסוס ויתן לך מוטיבציה תמיד להיות לפניו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ברגע שיהיה לי כלוב, מוטות, בנץ' ופלטות אני חוגג על זה בהתחלה לבד ואז כנראה אני יכיר חברים ויביא אותם ונעשה כיף חיים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בדדדדדדדדדדדדד
תגיד שהוא לא רוצה להמשיך להתאמן איתך בכל מקרה אני בלי שותף אימונים איבדתי את כל המוטיבציה ללכת
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() כמה שאתה טועה
זה הכל תלוי בך ובאיך אתה גורם לשיתוף פעולה ללכת לטובתך במקום לרעתך זה שהוא יעשה משקלים גבוהים ממך רק אמור לתת לך מוטיבציה לא ללכת במקום ויתן לך דמות לחיקוי הוא יכול לתת לך טיפים ועצות שלא תוכל למצוא לבד הוא יכול לעזור לך ולשמור עליך כדי שתוכל להשתמש במשקלים הכי גבוהים בלי לפחד שתפיל\טיפול\תתפרק והוא יכול לשפר לך טכניקות ולתת חוות דעת על הטכניקות אין פה מה להפסיד, יש הרבה להרוויח |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() בקיצור תעיף את האגו ותתאמן חזק וזהו...
אתה שם לב ליותר מידי דברים שוליים...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
כללי:: שניר פרץ
עוסק ב:: בקרוב צה"ל
חדר כושר: כעת מתאמן בבית
|
![]() guy mulka- פותח הפוסט הביע את דעתו מה הבעיה בזה, מי אתה בכלל שתקרא לו מעפן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק מהסיבות האלה טוב להיתאמן אם שותף אני הייתי מיתאמן אם אפי מהפורום קבוע ועכשו מידי פעם כי השעות לא מיסתדרות
והוא כולו בן 16 ניראה כמו בן 20 ענק עושה משקלים לא מהעולם הזה וזה נותן לי מוטבציה להגיע למשקלים שלו
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שטויות של ילד שלא מבין את מהות הספורט בכל פורום אחר היו יורדים עליך עד שהיית בוכה שותף חזק מימך בהרבה זה חיסרוםן רק כי יש היתעסקות עים פירוק מישקלים אבל זה יתרון בכל דבר אחר כי אתה רק תיתקדם רעבאק תפסיקו כבר לתת לעצמכם הנחות לא תגיעו ככה לכלום אני מכיר אנשים שעובדים בלי שותף ואחרי חודשיים במכון הם לא מיתקדמים יותר
![]() |
#14 |
|
![]() איך אתם אוהבים בפורום הזה ישר לפול על בנאדם שטוען משהו שהוא קצת אחרת מהדעה שלכם,דיי חלאס כבר חבר'ה תרגעו,יהיה בסדר.
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() לא מסכים עם זה כ"כ אבל איך שבא לך חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לך תאכל גמבה לבנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() האמת שלדעתי עם ספוטר יותר טוב....
אם הוא עוקף אותך ותופס עליך תחת אז זה משהו אחד, אבל אם הוא תומך ומפגרן זה באמת לא חשוב מי מרים יותר.... בעצם כל שלושת הסעיפים הראשונים זה אותו טיעון- שהוא יותר טוב ממך וזה מבאס. לגבי הרביעי, זה תלוי בך, בו ובאימון(טווח חזרות, זמני מנוחה וכו) אני בטוח שאפשר לשלב את זה כמו שצריך..
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אני לא עושה קבוע עם שותף, אבל לא ממש אכפת לי מי עובד עם יותר משקל.. לדעתי לעבוד עם שותף זה מעולה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח ענקקקקק
ד"א אנשים אני השותף שהוא מתאמן איתו... :):):):) צח פשוט הרגת אותי עכשיו |
![]() |
![]() |