|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סימון תזונתי ל-100 גר' אבקה
כמות רכיבים 400 קק"ל קלוריות 80 גר' חלבונים 12 גר' פחמימות 3.5 גר' שומנים 240 מ"ג נתרן מה אתם אומרים? יתרונות חסרונות. אני מקבל את זה בחינם, האם עדיף להימנע? כי לקנות בטח לא הייתם ממליצים אבל שזה חינם זה משהו אחר. תודה. נערך לאחרונה על ידי lg2112, 20-07-08 בשעה 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חברה זה מאוד מאוד מאוד חשוב .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() היא לא מוכרת ממש, טבע מדיקל מישראל מייצרים אותה, אני מקבל את זה בחינם, ואני יודע שמקום ציבורי רציני עובד עם המוצר ונותן לאנשים מבוגרים.
איזי ליין אם מישהו מכיר שיתן חוות דעת לפני שאני מכניס משהו לגוף שלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הנתונים מעולים.. בסדר גמור.. אתה מדבר על אופטימום לא ?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחח.. גם בחנים לא היתי שותה את האבקה הזאת, היא מיוצרת בישראל.. ושווה לתחת, הנתונים שלה לא נכונים.. אין מצב שהיא מגיע לאיכות של אופטימום, והיא עוד מיוצר בישראל :o
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חח הנה למה חברה חשובה..
עזוב אחי עדיף לשתות מים חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() קיצוניים מדי לדעתי.
אם היא עברה במשרד הבריאות זה גם משהו. למה כ"כ בטוח שהנתונים לא נכונים? אם תתנו לי מספיק סיבות אני אבין אתכם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בסה"כ בדקו מה המרכבים וכו', ונתו אישור שאין בזה משהו מזיק. האיכות חלבון שלה על הפנים כנ"ל טעמים, וכו'.. היא בטח מלאה סוכר.. ואין מצב שהיא מגיע לאיכות חלבון של אופטימום מבחינת ערכים.. והיא עוד מיוצרת בארץ. ומעבר לך, זה מטבע ספורט קסטל! אז אין צורך להרחיב..
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שמת לב שהכל על תקן השערות? מה אם היא בטעם מעולה? מה אם היא לא מלאה סוכר?
מאיפה לך שזה ככה באמת? שמתי לב שאנשים פה נעולים על שתי חברות וזהו. ברור שאופטימום הכי טובה ועזוב את ההשוואה, אבל אולי בחינם כן משתלם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מצאתי אצלם סוכר ענבים ב-8 שקלל !! ו-- lg אםפ היא באמת הייתה טבוה היינו שומעים עליה .. ואם זה מיוצר בארץ זה מממש לא שווה ! ממש לא ! אני מציע תיקח ותמכור אותה בחצי מחיר .. לפחות תרוויח משהו .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה לא אופטימלי, אלה אבקה אחרת.. אם אני ל אטועה האריזה שלה בצע כתום לבן.. וזה נראה לך הגינוי, שהערכים שלה כמו של אופטימום, ועוד מיוצרת ב ארץ ?. בזמן שבחול, כל המתחרים של אופטימום מנסים להגיע לערכים שלה, פחות או יותר ?.. תעשה לי טובה, טוב אתה עוד חדש בתחום.. אני לא מתפלא..
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הם רמאים, תרשום בגוגל יש מלא כתובת על החנות.
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יש בזה משהו, אבל מישהו יכול לדעת איך להבחין במקצועיות ולא על סמך השערות בגלל ארץ היצור או יחסי הציבור שעשו לחברה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא כזה חדש בתחום אני פשוט לא ממהר להסיק מסקנות.
יכול להיות שאתה צודק, אבל השאלה שלי בגדול היא, אם עדיף בלי שום אבקת חלבון או איתה? סתם שאלה, כי בסופו של דבר אני אקנה אופטימום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חינם ?
תביא לי 10 כאלה !!! ולמה שלא תנסה בעצך ותראה איך הוא מגיב ?