|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() לפני יומיים הייתי אצל חבר הכי טוב שלי.
חבר שהוא בן בית אצל המשפחה שלי. אני מכיר אותו 20 שנה. הכל עברנו ביחד. הוא שואל אותי : " מתי בדיוק התחרות שלך?" עניתי לו : " בסוף אוגוסט". שאל אותי : "מה התאריך המדויק?" אמרתי 28 באוגוסט. הוא החזיק את הראש והתבאס על החיים... שאלתי מה קרה, אמר שהוא מתחתן בדיוק באותו יום. הפרצוף שלי נראה בדיוק כך - ![]() וכמה שניות לאחר מכן, נראיתי כך ![]() אני מתכונן לתחרות הזאת כבר שנתיים וחצי. כולל פעמיים עליה במאסה ופעמיים חיטוב. החיים שלי עברו שינוי, החלפתי עבודה, כדי שאוכל להיות בחדר כושר יותר זמן. כמובן שאני לא הולך לוותר על התחרות, אני אגיע לחתונה שלו מיד אחרי התחרות, אני בטח אגיע ישר לעוגות ולקינוחים....כבר בונה על זה. ![]() סתם רציתי לשתף.. מה אתם הייתם עושים במצב כזה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הולכים לתחרות ואז לחתונה כמו שאמרתה
ובאים לשבת חתן לחינה וכל השטויות האלה כדי להראות נוכחות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תדאג לשבת איתו ועם אישתו לפני, כדי שגם היא תבין. קח את התחרות בקלילות ותשים משם גז, במקרה הגרוע תפספס את החופה זה לא נורא.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: קוסטה =]
עוסק ב:: חיים
חדר כושר: שכונה XD
|
![]() יאללה אחי , מקום ראשון בתחרות ואז לחתונה =) תעשה שמח .
( בדרום ? =)) ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() התחרות בקרית חיים, ליד חיפה והתחרות בנהריה..יצא די טוב.
חצי שעה נסיעה. זה נתן לי יותר מוטיבציה לתחרות, כדי להגיע כמנצח עם הגביע ולא סתם לפספס חתונה של חבר הכי טוב ועוד להגיע בלי גביע. שבת חתן וחינה, לא טוב לי...אני אהיה כבר מיובש ומפנטז על אוכל...אסור לי לראות את כל המתוקים האלה כמה ימים לפני התחרות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח איזה קטע,פתאום אתה בא לחתונה עם תחתונים כולך יבש וחטוב :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() אני חושב עכשיו רק על היתרונות של הדבר -
להגיע לאירוע עם גביע. להגיע ולעשות צ'יט מטורף עם אוכל של חתונות. לנצל את הצלם של החתונה, כדי שיעשה לי בוק מקצועי...(אני אזרוק לו איזה 100-200 ש"ח, הוא לא יוכל לסרב...). יהיה מעניין. :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אני מדמיין אותו מסתער פנימה בחוטיני באמצע החתונה,עם גביע ביד ומבט רעב בעיניים...
![]() |
#9 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תיהיה שמח אחי !!!
כמו שאמרת בא עם גביע בעזרת השם דופק את כל העוגות ובוק על הדרך :] חחח אחלה חשיבה אחי ! ואם הייתי במצבך הייתי עושה בדיוק כמוך אי אפשר לוותר על חתונה של חבר אבל אי אפשר לוותר על משהו שאתה מחכה לו יותר משנתיים וחצי לדעתי זה כמו לזרוק את החלום שלך שיכול להתגשם לפח. אז בכל מקרה אחי לך לתחרות תעשה את שלך ותן גז לחתונה.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ובהצלחה בתחרות... ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() אייל בן כמה אתה אחי?
![]() |
#13 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() מבאס טילים אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() דווקא בגלל הסיפור הזה ההערכה שלי אליך רק עלתה - כל הכבוד, רואים כמה הספורט הזה חלק נכבד מהחיים שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() פי,איזה באסה.
אבל לא נורא,העיקר שעדיין תגיע לתחרות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() מה הבעיה אייל?
![]() יש במקום חדר הלבשה ומלתחה איך שאתה יורד מהבמה אתה הולך לשם מחליף בגדים שותה משהו מעיף תתחתון של התחרות ומתלבש בצורא קצת יותר אלגנטית והולך לזלול ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() בהחלט מבאס..
אם תוכל איכשהו להפתיע את חבר שלך שתיכנס עם איזה משהו מיוחד זה יפצה על האיחור לפי דעתי :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() \ סחטיקה אחי על המוטיבציה הזאת..אני ממש אבל ממש מחזיק לך אצבעות בתחרות.
|
![]() |
![]() |