|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
יש לי בעיה חמורה מאוד המרפקים שביד וברגל (ברך) כואבים לי?? איך זה יכול להיות?? יכול להיות שחסר לי משהו בתזונה ? או שזה מחלה ?? ועוד שאלה אם יש את התופעות האלה זה פוגע לי בגיבה (הזנמתי תור לרופא מומחה אבל זה עוד מלא זמן ) תודה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כואב לך כל הזמן בבירקיים או רק אחרי שאתה עושה פעילות אירובי?
לי לדוגמא כשהייתי בכיתה ט' גם הייתה לי בעיה יציאת נוזלים מהברך ואמרו לי להפסיק לעשות אירובי ריצות אופניים וכו" הפסקי קרוב לשנה לא עשיתי כלום וזה עבר לי אולי זה מה שיש לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא עושב ארובי- זה התחיל שההיתי עושה תרגילים לרגלים ועכשיו כואב לי תמיד
וגם הבעיה בידים לאחר אימון שורף לי בין האמה לדו ראשי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא אז אני לא יודע מה להגיד לך אחי יכל להיות יש לך דלקות תילך לרופא יביא לך תרופות אנטי דלקטיות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
עם זאת, במידה והכאב מתמשך יש להיבדק על ידי רופא. בינתיים ניתן לקרר או לחמם את המקומות הכואבים, לעשות פיזיותרפיה עצמאית ולקחת נוגדי כאבים או נוגדי-דלקת. בריאות שלמה.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות חוסר סידן??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() הכאבים יכולים להיגרם מחסרים מטבולים וביניהם גם חוסר סידן.
מלבד הסיבה השכיחה שציינתי זה יכול להיגרם עקב סיבות רבות נוספות נדירות יותר. אם הכאבים מתמשכים יש לפנות לרופא המשפחה להמשך בירור וטיפול. בריאות שלמה.