|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמתי לב כבר מהרגע שהתחלתי להתאמן שהחזה שלי מפתחת מסת שריר בצורה הרבה יותר גדולה משרירים אחרים בגוף למרות שהוא מקבל את אותם מספר סטים כמו שאר השרירים הגדולים ולא ביחד גדול מידי לקטנים מדוע זה ככה?
התוכנית שלי היא: אימון a: חזה: לחיצת כנגד מוט ישר בזווית חיובית 4x8-12(+1 חימום) לחיצת חזה כנגד מוט שטוח 4x8-12 פלייס בזווית כנגד משקולות 4x12 יד אחורית: לחיצה צרפתית 4x8-12 פשיטת מרפקים פול עליון כנגד מוט 4x8-12 רגליים: סקוואט חופשי עם מוט 4x12,10,8,6 lunge 8-12x3 תאומים חופשי 4x15 אימון b: גב: מתח רחב – 1-2 סטים של מקסימום פולי רחב לפנים 4x8-12 פולי רחב מאחורי הראש 4x8-12 חתירה 3x8-12 כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות 4x8-12 הרמת יד יד 3x10 פלייס 3x10 יד קדמית: כפיפת מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר 4x6-10 כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקולות בודדות - שתי הידיים בו זמנית 4x8-12 אמות: כפיפות כנגד מוט ארוך מאחורי הגב 3x15 כולם מקסימום פשיטת אמה כנגד משקולת בודדות על הספה 3x15 בטן: פעמיים בשבוע 2 תרגילים שונים 3 סטים בכל תרגיל עד 15 חזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גנטיקה אחי ותהיה שמח יש אנשים שהחזה זה חלק מאוד בעייתי אצלם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש את "הבעיה" הזאת חחח ואני אומר תודה כל פעם שאני מסתכל במראה..
למרות שהבעיה האמיתית אצלי היא ידיים, לא משנה איזה אימון אינטנסיבי אני עושה וכמה שאני אוכל טוב פשוט לא גודלות.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גמלי זה ככה בידיים מה שמבאס בזה שלי זה הגנטיקה שלו שהוא מכווץ זה כזה מזעזע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() זה טוב יש לך גנטיקה טובה בחזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() רוב האנשים שיש להם חזה גדול יש להם ידיים קטנות זה גנטי אחי אני גם החזה שלי ענק והיידים שלי היקף 40
|
![]() |
![]() |