|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
משתמש פעיל
|
![]() עכשיו בחדר כושר החדש יש מכונות כמו פרפר חזה ואני מתלבט אם לעשות אותה או פרפר חזה במשקולות מה אתם מציעים? מה יותר משפיע לחזה ?
ויש עוד מכונה שחיפשתי תמונה שלה לא מצאתי היא ליד אחורית זה כמו מקבילים תופסים בשתי ידיים ומורידים למטה ורציתי לדעת אם זה גם משפיע טוב על יד אחורית.? למי שיודע למה אני מתכוון |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משתמש פעיל
|
![]() upppppppppp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה מה שיותר נוח לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: מייקי
עוסק ב:: בא והולך, עובר ושב, משלם ויוצא, חונה וקונה
חדר כושר: שייפ דיזנגוף סנטר
|
![]() אם אתה מתאמן מתחיל, תתחיל במכונה - כדי להתרגל לטווח התנועה עצמו (למרות שאני בכלל לא עשיתי פרפר בהתחלה, הרי בהתחלה אין לך יותר מדי זמן לחפור על כל חלק בגוף כי אתה עושה רק אימוני a, לכן עדיף לך לקחת רק תרגיל אחד או שניים לחזה, אבל שיהיו מורכבים, עם משקולות חופשיים - כמו בנץ')
אם אתה ברמה קצת יותר מתקדמת, לך על פרפר החופשי - כל תרגיל חופשי מגייס גם שרירים מייצבים, כי המכשיר לא כובל אותך לתנועה ספציפית. מצד שני, יש תרגילים שטוב לעשות במכשיר, כשרוצים לבודד שריר מסוים לחלוטין - נגיד כפיפות מרפקים במכונה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
זה כמו שאני אתן לך לעשות מילטרי פרס כדי לתרגל דד ליפט.
![]() |
![]() |
#6 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי יש במכון מכשירים ומכונות
ואני מישתמש אולי ב2 מכשירים ואני עושה abcd ככה שזה לא מעט תרגילים הכי טוב חופשי
![]() |
#8 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() תעשה לעצמך תוכנית חודש תעשה מכונה חודש תעבור למשקולות מה הבעיה פה? וגם אתה תראה התפתחות יותר מהירה כי אתה מתרגל לתרגיל ואז משנה אותו
|
![]() |
![]() |