|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האם יספיקו לי 4-5 תרגילים בטווח חזרות 4x10 כדי להגדיל את הביספס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: KATZ
עוסק ב:: הרכבה ותפעול של הגברה ומערכות תאורה
חדר כושר: ספורטיב
|
![]() תקרא מאמרים ואז תחזור לכאן.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() רק אימונים לא יגדילו לך אץ הבייספס אתה צריך לשמור גם על תזונה נכונה, וכמות התרגילים שלך היא מוגזמת הייתי מציע לך לקרוא את המדריך לעלייה במאסה שבאתר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יווו אין פה לא יודעים לענות על שאלות פה יודעים לשלוח לקרוא מאמרים......אם כבר שאלתי אז תענו אל תשלחו אותי לקרוא מאמרים או שישר תנעלו וזהו למה לסבך את החיים. ואני לא מדבר על הכל רק על"האימונים"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא מבין, אף אחד פה לא יתחיל להסביר לך בהרחבה בפורום, אתה צריך להיות בעל ידע בסיסי ולהבין שבשביל לגדול אתה צריך לעבוד על מאסה(מן הסתם) ואף אחד לא יתחיל לפרט לך פה מה זה מאסה, ולגבי התוכנית שלך תלוי לפי איזה חלוקה אתה עובד אם אתה ב abc 3 תרגילים של 3 סטים יעשו את העבודה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא צריך שום הרחבות בקצרה כן\לא והסבר קצר וזהו אם הייתי רוצה הסברים מפורטים הייתי הולך למאמרים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה תלוי בתוכנית שלך, אבל לדעתי 16-20 זה מוגזם בכל תוכנית לשריר קטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה בדיוק אותו דבר כמו לשאול האם 4-5 ארוחות יגרמו לי לעלות במשקל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אני אגיד לך תאמת?
כמה זמן אתה מתאמן? אתה באמת משקיע בספורט?אתה באמת מתיחס לגוף שלך ברצינות?מתאמן כמו שצריך נח כמו שצריך ואוכל נכון?אם אתה לא עושה את שלושת הכללים האלו לא תוכל להגדיל את הבייספס שלך לעולם! ואם כן תרשה לי להמליץ לך על טיפ קטן ![]() סיים את כל התרגילים שלך בדרופ סט ![]() תתחיל את האימון שלך בכפיפת מרפקים במוט אולימפי(פשוט התרגיל האולטימטיבי ליד קדמית ובדגש עצבני על "הפיק") ויש תרגיל שארנולד עושה בסרטון תרגיל די מפורסם שזה ניראה כמו פריצ'ר דמבלים רק בעמידה שאתה מכווץ את היד שלך בעמידה אני בטוח שכמעט כולכם יודעים במה מדובר ומישהו יעלה לכאן סרטון להראות לך איזה תרגיל זה ![]() ![]() נ.ב אני יעיד בקרוב אם תמונה של הבייספס שלי שהשתפר המון בתקופה האחרונה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל ישלך תמונות של התרגילים האלה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מה שאמרתה נכון לגבי חוץ מהקטע של האוכל זה קצת נושא בעייתי בשבילי אבל עכשין ההיקף אצלי 41-2 וזה פשוט לא עולה ואני לא מבין למה זה הורג אותי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מה נהיה מהפורום אלהים ישמור.... חלאס להמליץ לאנשים אם אין לך מושג מה אתה עושה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אם תפציץ בסטים זה לא מה שיעזור לך.. כל המוסיף גורע
לא יותר מדי סטים ולא פחות מדי, שים סטים לפי הכמות סטים המומלצת לתוכנית שלך עם גיוון של טווחי חזרות ותרגילים שונים
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
בצלחה. |
|
![]() |
![]() |
#15 |