|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() יש לכם המלצות על עבודות???
אני לא רוצה ליקרוע את התחת החופש הזה בישביל 200 250 שקל ביום. למה יש לי גם אימונים... אני רוצה עבודה נחמדה שלא עושים בא כלום ויש כאלה פשוט לא עולה לי בראש מה... חשבתי על אבטחה או חנות בגדים או חנות פלאפונים או שליח פיצה וכאלה... אבל זה גם קשה לימצוא אותם!!! יש למישהו משהו בסיגנון לעלות לי לראש? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() שותף כלים במסעדה.. או באולם אירועיםם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() שליח פיצה?
אחלה כסף גם טיפים נחמדים יש לך רישיון.? אם יש לך רישיון לאופנוע אפשר למצוא עבודה בלי בעיה בתור שליח ושוב אני אומר אחלה כסף.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() הייתי עובד בזה יום יומיים... גם קשה!!!
אמרתי לעצמי אם אני קורא את התחת בישביל 200 שקל ביום ואין לי כוח אחר כך להיתאמן... אני מעדיף להמשיך לחיות עם ההורים. אבל אם אני עובד בעבודה פאנאנית אז למה לא... פשוט המעסיקים של היום שמעסיקים ילדים בגילנו עושים מאיתנו צחוק השרמוטות האלו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() תלך לעיר תעשה סיבוב בכל מיני חנויות אני יודעע..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() קיצור אתה סתם עצלן
אני קורא תתחת 8 שעות בשביל 90 שקל או אפילו 60 ומרוצה מהכסף אתה 200 שקל ביום ולא מרוצה מה אני יגיד לך אתה עצלן |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה רע ב- 250 שקל ביום?
מה אתה מצפה לקבל 400 ביום, לעבוד 6 שעות ולשבת על הכיסא? תמשיך לחלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() פיי איזה דירשות יש לך לא מספיק לך 200 ביום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ולפותח האשכול, אף אחד לא משלם הרבה כסף בשביל עבודה קלה. או שמשלמים יפה לעבודה קשה או שמשלמים קצת לעבודה קלה. תהיה ריאלי, ואתה נשמע מפונק מדיי. תפסיק להתבכיין ותתחיל לעבוד ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה גם שלכל אולם בממוצע יש 50 עובדים בערך.. יש איזה 10 אולמות לפחות בב"ש כולם מקבלים ככה בערך לערב 90 בערך 500 פריאים ועוד אלפי פראירים שמתים להכנס לעבודה כזאתי כן כן מתים להכנס לעבודה שקורעים בה תתחת 7 8 שעות בשביל 60 90 שקל.. למה? כי אנשים לא עצלנים כמוכם אלעאק 200 שקל ליום לא מספיק.. ועוד רוצה עבודה של לשבת ולא לעשות כלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() 60 - 90 שקל ל7-8 שעות זה ניצול אטומי.
אתה יכול להשיג עבודות אחרות שאתה עובד פחות ומרוויח יותר. 20 שקל לשעה היום זה בקטנה אפשר להשיג עבודה כזאת, אם אתה עובד 8 שעות אז אתה מכפיל את הכסף שאתה עושה באולם אירועים. הייתה לי עבודה במפעל עם 35 ש"ח לשעה הייתי עובד 7 שעות(עבודה בכלל לא קלה), 4-5 ימים בשבוע והיה אחלה כסף, זה לא שאני הולך לקנות מכונית או משהו... סה"כ כסף בשבילי. ותלמדו כל עבודה היא עבודה קשה לא משנה מה, אז אל תזלזלו בשום דבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ככה זה כל האולמות
אני בא בערך ב 5 5 וחצי אם מסימים לפני 11 מה שלא קורה בדרך זה 60 שקל זה יוצא 6 שעות 60 בערך ואחרי 11 זה עובר ל 90.. 7 שעות 8 גג בשביל 90 שקל.. ככה זה בכל האולמות, לפחות בב"ש ואל תזינו תשכל על למצוא עבוזה יותר טובה ביותר כסף אני כולה בן 16 לא פותחים בפני דלתות לעבודה.. כל העיר פה מחפשת עבודה ולא מוצאת מצאתי אני אומר תודה וזהו מקבל משכורת חודשית של 1000+ זה מספק אותי תודה רבה ויום טוב אני אומר להם |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אני עובד כמחסנאי בערך 8 וחצי-9 שעות ביום...בשביל 150 שקל בערך שזה המינימום..
הכסף לא הכי שווה תעבודה אבל זה מה יש ועובדים..העבודה מ 8 עד 5 בערך..ועדיין בערב יש כוח לאימונים..דיי להיות עצלנים בשבוע הראשון נחתי לא היה כוח אבל לאט לאט מתרגלים וזה נהיה בסדר |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה באמת ניצול ולא קשור לעצלנים..כי השכר מינימום של המינימום הרבה יותר גבוה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() לכול אלו שחשבו שאני עצלן אז ככה...
תקשיבו הישאלו אותו מה אתה מעדיף גיא... 400 או 500 שקל ביום או אימון??? אני יגיד זין שלי הכסף סבבה? אני מעדיף להיתאמן... אבל שאני אומר להיתאמן (אני לא מתחיל מיתאמן קרוב לשנתיים שנתיים וחצי) וכשאני אומר אימון אני מיתכוון לאכול מסודר לישון מסודר לעשות הכול מסודר כמו שצריך ואיך שצריך... יש פה כאלה שחושבים שאם הם יעבדו מ 7 בערב עד 2 בלילה ויאכלו ארוחה אחת ביום בקושי וליפניי אימון יאכלו ארוחה שהם היתפוצצו שזה יעשה להם טוב בראש שהם אכלו והם הילכו לאימון... אז אתם טועים אחושרמוטה טועים!!! אימון אמור להיות מסודר ולפי מה שאמרתי גם כשעובדים לא לפספס ארוחות לא כלום. שמעו כמובן לא יודע איך הבדיבילדינג היא המחלה הנפשית אצלכם למה אצלי היא טיפה מפגרת!!! וזהו בקיצור זה מה שהיה לי לומר ואני אמרתי עבודה שלא תיהיה לי קשה ויש כאלה וגם כסף טוב אחושרמוטה כמו מאבטח ודברים כדומה... ולמי שאמר לי "להיות שליח פיצה" אז אתה בטח גם עוד פלצן שאם חס וחלילה תעוף מהאופנוע הלך לך כול מה שהיתאמנת בחיים שלך וכול הכסף שהלך לך עם כול מה שעשית!!! ויש לי רישיון לאופנוע ואני לא חושב ביכלל על להיות שליח!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט בושה לעבוד בעבודה של 10 ש"ח לשעה ולקרוע תתחת. והכי מצחיק שאתה מאושר מזה ואומר תודה על 1000 ש"ח בחודש של שכר מינימום. אני עוד לא בן 16 ואני שוטף כלים ב20 ש"ח לשעה, דוגרי מנצלים אותך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל זה היה אמצע הלימודים שמקומות צריכים אנשים עכשיו חופש כל העולם מחפש עבודה ואם אתה מוצא כזאת אתה צריך להגיד תודה אלפי בני נוער פה בעיר עובדים בעבודה והזאת באותו שכר.. זה לא רק שאני "פראיר" לא יודע אך זה אצלכם בערים שלכם פה בב"ש כל העולם מחפש עבודה ואן מקומות.. אז שמוצאטים אומרים תודה וזהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
בואנה אתה חתיכתת פראייר
![]() |