|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() אני רזה.... מאוד
אני מתאמן 4 חודש ועליתי בערך איזה 4 קילו ........ עכשיו יש לכם המצלות איך אפשר להתנפח מהיר מה אתם אומרים כדאי לי לעשות זחרות של 12 או שאני יעשה כרגיל יגוון בין 6-ל12 חזרות .. או שעדיף 12 חזרות קבוע תמיד מה אתם אומרים ? מה יותר ינפח אותי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בחיית בנאדם אתה פה מ2007 מזה השאלות האלה אחת אחת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי קרא מאמרים ותחזור לפה עשה טובה זה שאלות של מתחילים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() המושג להיתנפח או לנפח או ניפוח, או כול מילה אחרת שקשורה לכדור, גלגל, או גרג ולנטינו = לא קשורה לפיתוח גוף
אם הבנתי אותך נכון, המטרה שלך זה לעלות במסת השריר, טווח חזרות הוא מאוד חשוב, אבל לא מספר החזרות בתרגיל הוא זה שיגרום לך להצליח, זה רק אחוז קטן מכול הדברים החשובים שעליך ךהקפיד כדי לעלות במסת השריר, תעשה טובה לכולם תקרא מאמרים. אני ממליץ לך על המאמר השלם לעליה במסה שיש באתר ! חוץ מזה, אפשר לעבוד בטווח של 6 חזרות, אבל בזילזול ומשקל עבודה לא מתאים, אני מכיר לא מעט חברה במכון שעובדים על טווח חזרות מסויים ורוב הזמן המשקל הוא לא מתאים לטווח חזרות, והם יכולים לעשות עם המשקל הזה עוד כמה חזרות אבל מעדיפים לוותר ! בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לך תיישר בננות זה יעזור לך
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה יעזור לו להיתנפח
![]() |
#8 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() שאלתי שאלה אז ממה עם אני פה מי 2007 למה אני כול היום נמצא פה ........
לפעמים יש דברים חדשים ........ אני בדרך כלל עובד ככה 6-8 חזרות אמרתי אולי עדיף ל 12 חזרות הוא זה יגדיל אותי יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() אולי אני לא זוכר נכון, אבל בעבר כשהייתי מתאמן במכון כושר, המדריך אמר לי ככה [להתאים משקלים]:
ל-12 חזרות צריך שבסט הראשון תרגיש מאמץ קל, סט שני להרגיש שאתה באמת מתאמץ ומפעיל כוח, סט שלישי צריך להתאמץ מאוד לסיים את ה-12 ואפילו אפשר לסחוט את טיפת הכוח האחרונה [לפי הרגשתך]. ל-6 חזרות, ואת זה קראתי באיזשהו מאמר בעבר [ושוב, אולי גם פה אני זוכר לא נכון], צריך שבכל סט תסחט את עצמך עד הסוף.. ז"א כבר מהסט הראשון, ואז פשוט להגדיל את טווח המנוחה בין הסטים ל-3 דקות. אל תתבסס על מה שאני אומר, חכה לתגובה מקצועית בעניין.. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח מר עבריין מקלדת לך תוכאל אסטרואידים בשקט
ותיתנפח לך רק שתידע לך שמייקל לואיס היה מיישר בננות אז אתה תיראה כמוהו אם תעשה את זה
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() דויד למה אתה מתנהג ככה הבנו שהוא לא מבין בתחום למה אתה קופץ עליו ככה?.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא אמרתה שאתה רזה מאוד?
אז למה שאני ירצה גוף כמו שלך? חחחחחחחח אתה כולכך פתטיייייייי the-one:הינה למה "אני מעדיף ליישר תכוס של אחותך" חחח הוא כולכך מסכן
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תקרא באינטרנט מאמרים יש מלא בכל מקום ותנסה להבין וללמוד אין מה לעשות
כל אחד והגוף שלו כל אחד והגנטיקה שלו ודבר שעובד אל מישהו יכו להיות שלא יעבוד עליך אותו הדבר... אתה מדבר על טווחי חזרות,סטים,תרגילים וכו' לדגומא יש בנאדם עם תוכנית abc שעושה 30 סטים באימון ואומר שהוא גודל והכל טוב ויש בנאדם שהתוכנית הזאת לא תעבוד עליו והוא יצטרך ללמוד לבד למה הגוף שלו מגיב טוב |
![]() |
![]() |