|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() הבנתי שמשך אימון של אימון כח הוא מקסימום שעה וחצי.
מותר לעשות שעה אירובי ועוד שעה אנאירובי? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מומלץ שעה אנאירובי וחצי שעה אורובי.
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בטח מישהו הולך להתפרץ עליי... אבל זה עוד פוסט נטחן...
אני כבר לא שואל, מחר אני אעבוד על זה.. אני אבנה פוסט נעוץ בקשר לכל הפוסטים הנטחנים ואם אני אטעה אני תתקנו אותי וכאלה פוסטים לא יחזרו על עצמם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הפלצת את זה זה לא נכון בקיצור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה ההבדל בין אנאירובי לאימון כוח?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה בחיטוב ורוצה לישרוף עוד קלוריות? מעוניין בשיפור ס. לב ריאה?, לאחר האנאירובי תעשה אירובי 15-30 דקות מיד בסיום האנאירובי, זה יכול להיות על ההליכון על מכשיר הסקי, על האופניים לא חשוב. זהו שעה וחצי זה מספיק! לפי איך שאתה מדבר נראה לי אתה חושב אימון כולל צריך להימשך 3 שעות וחצי, אז לא יא בויה זה לא ככה, אתה רוצה לעשות שעה אירובי, תקצר את האנאירובי לחצי שעה. הסיפור הזה מזכיר לי עכשיו את האהבלים שיש במכון שבאים אליך אומרים לך וואי איזה גמור אני אני כבר שעתיים מתאמן, - וואלה וסיימת לפחות? - לא נשאר לי חזה ויד אחורית ובטן. האנשים האלה אתה יודע לאן הם מגיעים *לפותח הפוסט - תבנה תוכנית עם חלוקה טובה ואפקטיבית בין השרירים, תשים לב ל45 שניות עד דקה מנוחה בין הסטים הקלים (10-15 חז'), 2 דקות בין בסטים הבינונים (8-10 חז') ו 3 דק' בים הסטים הכבדים (6-8). תקפיד על כ-24 סטים פלוס מינוס לאימון (משתנה בין תוכנית לתוכנית). וזהו... אתה לא תעבור את השעה האימון בצורה הזאת... לאחר מכן תתפנה לחצי שעה של אירובי. בהצלחה..ולילה טוב.
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כמובן ש3 שעות אני מסכים איתך שזה כבר מעל ומעבר אבל שעתיים זה לא משהו שישפיע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() צריך אימון כולל של שעה וחצי. אם האימון אנאירובי שלך הוא שעה אז אירובי חצי שעה, אם האנאירובי שעה ורבע אז אירובי רבע שעה וכך הלאה.
אני אישית האימון B שלי לוקח בערך שעה ורבע-שעה וחצי, אני שותה שייק אחריו ועולה על האופניים לאירובי ולאחר מכן הולך הביתה ואוכל כמו שצריך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכמו שאתם יודעים מאמן מבין אבל לא תמיד יוצא לי לעבוד ככה במשקולות כי לפעמים אני מורח אותו לשעה וחצי ואולי טיפה יותר במקום שעה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() סהר, כמו שאני יודע, מאמן לרוב יודע כלום.
רן, אני חולק עליך, לפי מה שאמרת, 3 דקות מנוחה בין סט לסט (מדובר באימון כוח 4-6 חזרות), סט לוקח חצי דקה? זאת אומרת 3 וחצי דקות לסט, תכפיל ב24, יוצא יותר משעה ו20. חוץ מזה, 24 סטים? תוכנית Abc שלוש פעמים בשבוע, שני שרירים בפעם, חזה למשל 16 סטים? יד קדמית 10-12, כבר 26-28 סטים, תכפיל ב3.5 יוצא שעה וחצי שעה וארבעים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
ומי אמר שבכל סט אתה עושה 4-6חזרות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
אימון כוח 4-6 חזרות, סט לוקח חצי דקה סט??!! עם אתה מבצע 4-5-6 חזרות בחצי דקה אז או שאתה סופרמן ואני מוכן לתפור לך חליפה עם האות S באמצע או שאתה נועל את המרפקים (נניח בבנץ) להמון זמן בין חזרה לחזרה או שאתה מבצע 15 חזרות בכלל ולא שמת לב. לא צריך לקחת יותר מ 8-12 שניות.. תעשה את החישוב מחדש הכל יראה יותר טוב. ציטוט:
![]() אף מתאמן נורמלי לא מבצע תוכנית כזאת כמו שרשמת לכח, תסתכל על תוכניות מתאימות כגון ביל סטאר וגלן פנדליי רוטין, ותבין במה מדובר. 24-28 סטים בסדר גמור, תשים לב בהודעה שלי רשמתי ממוצע כ24 סטים פלוס מינוס ורשמתי משתנה בין תוכנית לתוכנית. וגם עם תעשה 30 סטים באימון אתה לא צריך לעבור את השעה- שעה ורבע התוכנית צריכה להיות נכונה ולא 30 סטים 4-5 חזרות. אוקיי מקווה שהבנת מה באתי להגיד. לילה טוב. ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
הושעה
|
![]() תבינו כבר, זה לא זמן האימון שקובע אלא הנפח שלו. נגיד קבעתם לעשות 12 סטים חזה? כמה זמן שזה לוקח לכם - זה בסדר. האימון צריך להימשך תקופת זמן שבה אתם עושים את מה שקבעתם לעשות. אלא אם כן זה יותר מדי זמן. אימון טיפוסי זה בערך 50 דקות עד שעה ו - 45 דקות.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() בשעה וחצי אני אמור לעשות גם 10 דקות חימום + רבע שעה אירובי ?
אז סה"כ אימון אנארובי זה שעה בערך ?
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() את זמן החימום אל תחשיב.
ועם אתה עושה 25 דק' חימום לפני האימון, אז אני מקווה שאתה מתאמן בחוץ בקור אחרת אני לא יודע להסביר את זה...זה המון זמן חימום וביזבוז זמן.