|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הצלם הרישמי של ישראלבודי
|
![]() מקום ראשון
עמית ספיר בתמונה דווקא נחמדה במצב תנועה זה יצא יפה מאוד טבעי כזה.. ![]() מקום שני: בחור שהשתתף במר הצפון 2008.. אולי זה בגלל התחתון הורוד?! עכשיו ברצינות הרבה כבוד גם לו! ![]() במקום השלישי: עדאל חאג' עם עוד בחור בחדר חימום במר ישראל 2005. מקצוענים אמיתיים ![]() חוץ מזה אתם תמיד מוזמנים לבקר בגלריה : http://israel-muscle.com/index.php נערך לאחרונה על ידי קובי חיים, 08-07-08 בשעה 23:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() התמונה של עמית ספיר באמת טובה
איזה אמות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() התמונה של עאדל ממר ישראל 2005, כשהוא עוד התחרה בצעירים - איזה שיפור אדיר הבנאדם עשה מאז.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הצלם הרישמי של ישראלבודי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() עאדל מתחרה בעד 90, הוא שוקל כעת קצת יותר ממאה, ונראה פנטסטי.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הצלם הרישמי של ישראלבודי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() התמונה של עמית מצויינת באמת
והתמונה של עדאל לא עושה לו צדק ,הבן אדם נראה היום מיליון דולר ! בלי קשר הוא בחור ומקסים ואני חולה עליו ,הרס אותי מצחוק הוא כולו נראה כמו מקרר שמחכה להובלה ואומר לי בסמינר של בראנץ' וורן "איך גדלת ! תתחרה כבר ! " ואני חושב לעצמי "הוא מסתכל במראה לאחרונה ? אני נראה כמו הבן שלו !" :):):):) בחור זהב
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() אחד אחד ניראים מעולה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() אין עמית הזה תותח מבין הספורטאים האהובים עליי
עעמית אם אתה קורא את זה!! תעשה לי ילדדד!!!
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() עמית ספיר נראה חייה
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() פאק כמה שעמית ענקי
![]() |
#13 |
|
![]() עמית כרגע 92 קילו ב8 אחוז שומן (ועל הגובה שלו זה עצום !)
הוא ביקש שאני אמסור משקלי עבודה עדכניים שלו : דדליפט 277.5 לשתי חזרות בנץ פרס-197.5 לחזרה אחת דיפ סקווט 267.5 לשתי חזרות והבחור פאקינג 7 שבועות לפני תחרות ועל פחממות נמוכות קרנף טורבו
![]() |
#14 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
הוא 1.65 לא?
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() וואי עמית גדל ברמות חבל על הזמן..
הוא נראה מטורף אין מילים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() 3sosem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש מצב שהוא עולה ב-rm1 שלו בחיטוב? לפני חודשיים ראיתי אותו על בערך ~180 rm1 בבנץ'. אגב, לא יודע, התמונה לא כזאת מרשימה, אולי כי הוא קר. באימון הוא נראה הרבה יותר מסיבי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
דווקא כשהוא הכי קרוב לתחרות הוא הכי חזק שלו ... ![]() *וכן ,אני קנאי מניאק חחח *
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() ברגע שנכנסתי לגליה הבנתי למה הם הכי נצפות
הם ממש הראשונות והבולטות ביותר בטאמבניילז |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל