|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום משהוא יכול להביא לי בקשה תפריט של 2000 קלוריות לעלייה במאסה
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מינימום 150 גרם חלבון.
מינימום –2200 קלוריות. סדר הארוחות אינו מחייב, פרט לארוחת הבוקר ולפני השינה. ארוחת בוקר: קוטג' 0.5% 2 פרוסות לחם קל (שיפון/טופו/דגנים). 2 פרוסות לחם חיטה מלאה (30 ג' פרוסה) עגבנייה ארוחה 2 : 150 ג' עופות – חזה הודו, חזה עוף, שווארמה, פסטרמה – דלי שומן. 5 פרוסות לחם קל ( ניתן להכניס כף חומוס קל במקום פרוסת לחם 1) או כוס מג'דרה. כף שמן זית עגבנייה חסה (3-4 עלים) פרי : תפוז או תפוח או אפרסמון ארוחה 3 : כוס מג'דרה או (כוס אורז + חצי כוס אפונה (ללא סוכר) + 1 פרוסת לחם קל). עגבנייה מלפפון חסה או בצל ירוק ארוחה 4 : 150 ג' שיבולת שועל לאחר הכנה. 30 ג' דגניי פייבר 1. חצי כוס חלב 0% שומן. חצי קופסת קוט'ג 0.5% שומן. יוגורט bio דיאט 0% שומן 200 ג'. ארוחה 5 לילה ממש לפני השינה: קופסת טונה במים (130 גר'). 2 כפות שמן זית. מלפפון ירוק 2 מלפפונים חמוצים. חסה. חצי בצל סגול/אדום. ¾ כוס תירס ללא סוכר. ארוחה נוספת כאופציה ( ניתן להכניס אותה בין הארוחות) : 1 יוגורט bio דיאט 0% שומן 200 גר' פרי 30 גר' שיבולת שועל או 50 גר' פייבר 1. לפני אימון: פרי – בננה או תפוח או שזיף או אפרסמון. אחרי האימון- (המלצה): שייק חלבונים 30-40 גרם חלבון נטו. כפית סוכר ענבים. גלוטמין + קריאטין ( אופציה בלבד). תוספי תזונה מומלצים : |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() וואי ממש ממש תודה אחי
תגיד אתה יכול להגיד לי אולי במה אני אוכל להחליף את הכוס מגדרה ואת ה150 גרם פייבר הזה ואת ה30 גרם דגני פייבר<? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט תכנס לאתר התפריט משם, ואולי תמצא תפריטים שיותר יתאימו לך כמובן שכל תפריט הוא רק דוגמא ואתה תצטרך לשנות אותו לפי הנתונים שלך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי אתה יכול להביא לי בקשה את הקישור לאתר שממנו לקחת את התפריט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |