|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בחיי אני ממש לא מבין למה במקום לדאוג לכך שהשרת לא יפול , הפכתם את כל הפורום ותאמינו לי במקום לעשות טוב או שאני לא יודע בדיוק מה הכוונה היתה וואלה נעשה רק רע , הכל הפוך בפורום הזה , גולשים לא מבינים חלק נכבד מה"חידושים" שנוספו , פוסטים ישנים נמחקו , הודעות אישיות נחמקו , וואלה מה הקטע הזה? וואלה יש משפט טוב שמשקף את כל מה שנעשה כאן והוא הולך ככה "כל המוסיף גורע" .
דיי תעשו טובה מנהלים ותחזירו את הפורום לקדמותו בבקשה מכם! |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אין שום הבדל בתכלאס בין הפורום הזה לפורום שהיה. חוץ מכמה פוסטים שנמחקו לא קרה שום דבר.
הודעות פרטיות מעולם לא היו. |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ניראה לי עכשו זה יותר נוח
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עוד יתרגלו לזה, חפיף
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא יודע , אני אישית מרגיש שדברים לא הכי נוחים בעולם , איפה כל הפוסטים שהיו ? איפה כל ההודעות שלי? למה לא ניתן להוסיף כבר סמל אישי? קיצר אחי עזוב אותך אני אישית לא מרוצה מהשינוי שהתחולל כאן. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() פעם היה פורום שחור שהיה בסדר אחרי זה שידרגו לפורום עם העמוד השחור :):):):) למי שזוכר...שהוא היה הכי טוב מצויין אין מילים....אחרי זה שידרגו לפרום שהיה קודם...הוא היה גם בסדר ...ועכשיו ....one big shit
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה היחידה היא פורום פח הזבל שאותו בעצמו צריך לזרוק לפח זבל
#8 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
וכולה ירדו לך 200 הודעות אחי, מה הלחץ? אוי מה זה החרא הזה באמת אין לי סמל בצד!!! אבל בקבוצות האלה יש לי |
|
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני לא אוהב את הפורום ככה..
הקודם לדעתי היה יותר טוב.. |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עשינו שינויים בהתאם לפידבקים -
החבר'ה בפורום: השרת נופל! חבר'ה חיצוניים: נכנסו לפורום וזה נראה כמו פורום של ילדים שמוצף בשטויות. עכשיו הכל פועל יותר מהר ויקח זמן לבצע את השינויים. אני נועל ומזהיר להפסיק עם הפוסטים של הבכיינות הזו, מילא מהתיכוניסטים כאן, אבל ממך?? ![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |