|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() שמעו עד עכשיו לא הייתי עובד על גב תחתון כי זה לא רשום בתוכנית שלי
חבר שלי אמר לי חובה לעבוד בכול אימון גב של על גב תחתון כי אז החלק הזה יהיה לך חלש או עושה לי חובה לעבוד על גב תחתוןןןן עד כמה זה נכון מה שהוא אומר ??? התרגילים הרגילים לא עובדים על גב תחתון ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה הנושאים שלך, יש לך חברים ממש טיפשים...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() כן יש לי חברים מפגרים כול מי שבמכוןש אני נמצא בוא יש הרבה מפגרים ...
יש לי חבר אוכל כול היום 40 אחוז שומן 30 אחוז שומן הוא אומר לי תוכאל הרבה שומן כמה שיותר ככה אתה תגדל כי אתה צריך לעלות במסה אמרתי לו אבל לא צריך כזה שומן כמו שאתה אוכל צריך שומן אחר הוא עושה לי מה פאיתום הוא לוקח תאבקה של המסל גו'ס שיש שם 17 שומן רווי אני עושה לו זה חרה של אבקה הוא עושה לי אתה לא מבין שהגוף צריך שומן אתה לאר מובין והבנאדם מתאמן 5 שנים והוא חושב שהוא הכי מחוטב במכון אין לו אפילו סימנים ביידים ......... פיסיכי זה גמור אחרושמוטה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: KATZ
עוסק ב:: הרכבה ותפעול של הגברה ומערכות תאורה
חדר כושר: ספורטיב
|
![]() אימוני גב תחתון יכולים לעזור בהרבה דברים, ולרוב כדאי לשלב אותם בתוכנית שיש גם דדליפט, בנט הובר, על מנת לחזק את השריר טיפה שיהיה קל לעבוד בתרגילים המסובכים האלה, אפילו לסקוואט זה מועיל בהרבה!
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
תרגיל על גב עליון בקושי עובדים על גב תחתון , אלה עם זה בנט אונר ... עבודה טובה תיהיה תוך שימוש בתרגילים מורכבים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() אז מה אתם אומריםפ לעשות בכול אימון גב להוסיף גם אימון גב תחתון למה אני לא עושה תרגיל מורכב כמו בנט אונר
זה התוכנית שלי מה אתם אומרים להוסיף תוספת של אימון גב תחתון ? מתח רחב – 4x6 פולי צר לפני לסנטר – 4x7 חתירה כנגד משקולת בודדת יד יד 3x12 חתירה כנגד פולי תחתון 3x10 |
![]() |
![]() |