|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
בעיה בעלייה במסה
אז ככה..נתונים: 176 ס"מ, 71 ק"ג, בן 20 כרגע במסה.
הייתי שמנמן על גבול השמן..(84 קילו על 176 ס"מ) חבר עזר לי לבנות תפריט +תוכנית אימונים התמדתי בצורה אובססיבית למשך 3 חודשים הורדתי 17-18 קילו והתייצבתי על משקל של 67 קילו...(חלק טענו שזה כבר רזה מידי) בכל מקרה...לאחר החיטוב הרציני ביותר החלטתי לעלות במאסה...בדיוק הגיע אוקטובר ואמרתי מצוין עכשיו יש3-4 חודשי חורף מצוין למסה...הוספתי 500-600 קלוריות לתפריט שהיה לי בחיטוב (1300) קלוריות והגעתי ל1800 קלוריות ביום. אמרתי לעצמי שאני אעלה קילו או שניים ואז יגיע הזמן להעלה נוספת בקלוריות, מה הבעיה? שהעלתי 4 קילו כבר והגוף לא נעצר, אני לא אשקר אני דופק ארוחת ציטינג קטנה מידי פעם.. אבל בהחלט לא משהו שיכול להשפיע כ"כ ! אני כבר שוקל 71 ואני על תפריט של 1800 קלוריות עדיין...עברו כבר כמעט חודשיים...בנוסף אני עולה במשקלים בחדר"כ בצורה מטורפת באמת...אבל לא רואה שינויים בגוף..ככה שזה לא יכולה להיות עלייה של מסה נקייה ולדעתי אפילו יותר עליה של שומן מה שמוזר כי התפריט שלי הוא יחסית מצוין ומתחשב בכל הנתונים וביחסי אבות המזון - משהו כמו %52 פחמימות, 32% חלבון ו16% שומן . אני באמת לא מבין מה הבעיה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח מאוד.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אפילו לא תגובה אחת?:cry_1:
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כל זה ב1800 קלוריות?!?!? אתה בטוח??
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 1800 קלוריות זה פחות ממה שאני אוכל לחיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תשמע, עברו חודשיים ועלית 4 קילו. אני לא רואה בזה שום דבר חריג. להיפך. בנוסף אמרת שעלית בצורה מטורפת במשקלי העבודה בחדר כושר, נכון? אז אתה בכיוון הנכון! עליה במשקלים = עליה במסת השריר (בדר"כ).
בנוסף לכל זה, אני זורק פה ניחוש פרוע, שכאשר עשית את החיטוב וירדת 18 קילו תוך 3 חודשים שזה מטורף לדעתי, אתה איבדת הרבה שריר, והגוף עדיין זוכר שהיתה לו את מסת השריר הזאת, אז הוא שואף לאזן את עצמו בחזרה. זה יכול להיות ההסבר לכך שאתה עולה במסה על 1800 קלוריות.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ירדתי 10 קילו ב3 חודשים... ה8 הראשונים היו ללא תפריט מסודר ואימונים אז הייתה ירידה דיי גרועה של הרבה שריר אבל ה10 קילו שבשלושה חודשי חיטוב מסודר היו כמעט נטו שומן כי צרכתי פי 2 גר חלבון ממשקל הגוף... בכל מקרה רציתי לעדכן שבשעה טובה הפסקתי לעלות ואני תקוע על 71... לפחות בשבועיים האחרונים..אם לא יעלה גם בשבוע הבא אני אשקול העלה בקלוריות סופסוף... בכל מקרה אני מקווה שיהיה בסדר...תודה לעוזרים.
![]() |