ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 04-05-08, 21:09   #1
Blabla144
Guest
ברירת מחדל אבקת חלבון

אז ככה, כל יום נפתח לפחות אשכול אחד על אבקות "ניפוח" חלבון אז אני ינסה להסביר בקצרה על אבקת החלבון והחברות המובילות בתחום.
אז ככה אבקת חלבון היא לא אבקת קסם! תחליף לארוחה היא נועדה להיות השלמה לתפריט היומי שלך יש לה היתרונות על אוכל מבחינת מהירות הספיגה והטעם.
שאלות שראיתי פה בזמן האחרון...

מתי לצרוך וכמה מהאבקת חלבון?

תשובה:אין כמות מדויקת ביום בעיקרון זה לפי התפריט אם חסר לך בתפריט אז תוסיף אותה במקום המתאים לך.

אבקת חלבון פוגעת בגוף?

תשובה:לא אבקת חלבון זה בידיוק כמו קוטג', טונה וחלב ההבדל הוא הטעם ומהירות הספיגה וזה שזאת אבקה מבחינת נוחות זה יתרון ענק!!

האם יש השפעה מסוימת לשתיית אבקת חלבון לפני אימון?

תשובה:בעיקרון לא אבל זה נושא שנוי במחלוקת

איזה אבקת חלבון תתאים לחיטוב?

תשובה: תיבדקו על פי הערכים כל טעם וערכים קצת שונים ההבדל לא משמעותי.

איזה חברה הכי טובה?

תשובה: 4 חברות עיקריות אופטימום צ'מפיון MRM ונט'ור בסט מבחינת הערכים לפי בדיקה שעשיתי אופטימום הכי טובה אבל זה בכלל לא משמעותי לכו על מה שיותר טעים לכם לדעתי...

מה ההבדל בין אבקת חלבון לאבקת עליה במסה?

תשובה: ההבדל ביניהם שאבקת חלבון מכילה חלבון בריכוז גבוה אם מינימום פחמימה ושומן,אבקת עליה במסה מכילה פחמימה , חלבון , שומן ביחסים שונים!

זה משהו בסיסי יכול לחסוך כמה פוסטים מטומטמים
יש לכם עוד שאלות תגידו ואני יערוך ויוסיף
ארבל דביק?
ישן 04-05-08, 21:12   #2
The Sun
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Blabla144
אז ככה, כל יום נפתח לפחות אשכול אחד על אבקות "ניפוח" חלבון אז אני ינסה להסביר בקצרה על אבקת החלבון והחברות המובילות בתחום.
אז ככה אבקת חלבון היא לא אבקת קסם! תחליף לארוחה היא נועדה להיות השלמה לתפריט היומי שלך יש לה היתרונות על אוכל מבחינת מהירות הספיגה והטעם. ממש אבל ממש לא, אין שום הבדל מבחינת מהירות הספיגה אלא אם היית בצום רציני.
שאלות שראיתי פה בזמן האחרון...

מתי לצרוך וכמה מהאבקת חלבון?

תשובה:אין כמות מדויקת ביום בעיקרון זה לפי התפריט אם חסר לך בתפריט אז תוסיף אותה במקום המתאים לך.

אבקת חלבון פוגעת בגוף?

תשובה:לא אבקת חלבון זה בידיוק כמו קוטג', טונה וחלב ההבדל הוא הטעם ומהירות הספיגה וזה שזאת אבקה מבחינת נוחות זה יתרון ענק!!

האם יש השפעה מסוימת לשתיית אבקת חלבון לפני אימון?

תשובה:בעיקרון לא אבל זה נושא שנוי במחלוקת

איזה אבקת חלבון תתאים לחיטוב?

תשובה: תיבדקו על פי הערכים כל טעם וערכים קצת שונים ההבדל לא משמעותי.

איזה חברה הכי טובה?

תשובה: 4 חברות עיקריות אופטימום צ'מפיון MRM ונט'ור בסט מבחינת הערכים לפי בדיקה שעשיתי אופטימום הכי טובה אבל זה בכלל לא משמעותי לכו על מה שיותר טעים לכם לדעתי...

מה ההבדל בין אבקת חלבון לאבקת עליה במסה?

תשובה: ההבדל ביניהם שאבקת חלבון מכילה חלבון בריכוז גבוה אם מינימום פחמימה ושומן,אבקת עליה במסה מכילה פחמימה , חלבון , שומן ביחסים שונים!

זה משהו בסיסי יכול לחסוך כמה פוסטים מטומטמים
יש לכם עוד שאלות תגידו ואני יערוך ויוסיף
ארבל דביק?
תראה מה שתיקנתי.
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-05-08, 21:13   #3
Ferrari F430
חבר פעיל

קבל ח"ח.
נקווה שזה ישים סוף באמת לכל השאלות המפגרות.
Ferrari F430 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-05-08, 21:15   #4
Blabla144
Guest

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The Sun
תראה מה שתיקנתי.
לא נראה לי שאתה צודק,אם אני זוכר נכון הספיגה של חלבון וואי היא מאוד מהירה בלי שום קשר לכך שהיתה בצום.
ישן 04-05-08, 21:16   #5
The Sun
Banned

זה לא קשור, הגוף מעכל 7 ג' חלבון בשעה במצב רגיל, ולכן אין שום חשיבות למהירות הספיגה של Whey לעומת חלבון שתקבל מאכילת טונה.
אם היית בצום זה סיפור אחר.
ישן 04-05-08, 21:17   #6
coverme
Banned

אם כולכם משתמשים באבקות חלבון זה בגלל שאתם עצלנים להכין לעצמכים אוכל או שזה יותר טוב לאוכל אבקת חלבון אחרי אימון מאשר אוכל רגיל[טונה.ביצים .קוטג ועוד...]
coverme מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-05-08, 21:18   #7
Blabla144
Guest

ציטוט:
זה לא קשור, הגוף מעכל 7 ג' חלבון בשעה במצב רגיל, ולכן אין שום חשיבות למהירות הספיגה של Whey לעומת חלבון שתקבל מאכילת טונה.
אם היית בצום זה סיפור אחר.
לא נראה לי אני זוכר דיון אני אחפש אותו ויפרסם שבברור רשום שהגוף מעכל עד 15 גרם חלבון לשעה.
וזה עדיין לא כל כך משנה את זה שהספיגה מהירה זה שהוא יצטרך להמתין "בתור" הכוונה היא שאם תאכל קוטג' ובו זמנית תשתנה אבקת חלבון מה יספג לפני?יעמוד "בתור לפני"?
ישן 04-05-08, 21:20   #8
Blabla144
Guest

ציטוט:
פורסם במקור על ידי coverme
אם כולכם משתמשים באבקות חלבון זה בגלל שאתם עצלנים להכין לעצמכים אוכל או שזה יותר טוב לאוכל אבקת חלבון אחרי אימון מאשר אוכל רגיל[טונה.ביצים .קוטג ועוד...]
לאחר אימון יותר נח לי לשתות אבקת חלבון,מה שגם זה יוצא יותר זול אם אתה סופר פר גרם חלבון!
ישן 04-05-08, 21:20   #9
The Sun
Banned

השאלה האמיתי היא: מה זה משנה?

ו- Coverme : טוב אחי.
ישן 04-05-08, 21:21   #10
Blabla144
Guest

ציטוט:
השאלה האמיתי היא: מה זה משנה?

ו- Coverme : טוב אחי.
חחח זה כבר עניין אחר,בסך הכל ציינתי עובדה.
ישן 04-05-08, 21:22   #11
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
ארבל דביק?
עוד לא, אבל הלילה עוד צעיר

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-05-08, 21:23   #12
The Sun
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza
R O F L הרגת אותי אחי.
ישן 04-05-08, 21:24   #13
Blabla144
Guest

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היתכוונתי שינעץ את האשכול.
ישן 04-05-08, 23:07   #14
mishel27
חבר פעיל

ח"ח
mishel27 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-05-08, 23:14   #15
Blabla144
Guest

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mishel27
ח"ח
חח תודה תגיד יש לך סיכומים של החומר בקורס תזונה ?אם כן תאכל לעלות ?

תודה!
ישן 04-05-08, 23:21   #16
mishel27
חבר פעיל

ציטוט:
חח תודה תגיד יש לך סיכומים של החומר בקורס תזונה ?אם כן תאכל לעלות ?

תודה!
יש לי המון מצגות ,יש את הקורס של 60 שעות ויש את 15 שעות תגיד לי מה אתה רוצה במייל ואני ישלך לך .
mishel27 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-05-08, 08:25   #17
PUA
מושעה

אם=עם
ושכחת את Iss
PUA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-05-08, 14:17   #18
helbon
חבר פעיל

כניראה שאתם סתם ממשיכים להתווכח על הנושא של ספיגת החלבון.
למי הגבינה ולשאר אבקות החלבון, יש יתרון מסוים על פני אוכל מוצק, כשהעניין חל לפני או אחרי האימון כשגודל הצריכה צריך להיות גבוה יותר עם כמות חומצות אמינו גבוהה יותר שרק אבקות חלבון מספקות גלוטמין וbcaa בכמות גבוהה ורק ב30 גרם נטו. באוכל מוצק לעולם זה לא יתקיים. לא סתם מכניסים את כמות החומצות אמינו האלה לאבקות, ולא סתם ממליצים על סקופ או שניים לאחר האימון. אז אל תבלבלו את השכל לגבי 7 גרם חלבון שנספג בשעה אחת.

בשעה כזו שלאחר האימון, במצב קטבולי הגוף יכול להצטרך גם כפול מ7 גרם, לא סתם הכניסו את כת חומצות האמינו האלה (4 גרם גלוטמין, 5 גרם bcaa) חומצות אמינו יש יותר מ10 גרם בסקופ, אז אתם אומרים לנו שחלבון אין אפשרות לספוג בשעה מעל 7 גרם? הצחקתם...

לאוכל מוצק בבירור יש עדיפות ראשונה במהלך כל משך היום חוץ ממקרים מסויימים שבהם עדיף לצרוך אבקת חלבון נטו שבעיכול נוזלי המהלך הרבה יותר מהיר ובטח כשאין רכיבים אחרים המפריעים למשך הספיגה. העניין הוא על כמות גדולה של חומצות אמינו, ובטח שזה יהיה יעיל יותר לאחר אימון כשעיכול באוכל מוצק בא קודם כל והספיגה יכולה לקחת זמן רב ובטח שלא יתנו את כמות חומצות האמינו הדרושות.
נקודההה

וכן, בחלבון מי גבינה תקבלו את פירוק חומצות האמינו בצורה המהירה ביותר מכל חלבון מסוג אחר, וחוץ מזה שרק במי גבינה יש את פרופיל חומצות האמינו הגבוה ביותר מכל חלבון אחר, תנסו לבדוק ותיראו.

ובלה בלה. שיחקתה אותה, אתה הצודק חביבי, אל תקשיב.
helbon מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-05-08, 15:30   #19
helbon
חבר פעיל

עד עכשיו היו עשרות מחקרים ופיתוחים לגבי חלבון מי הגבינה והיתרונות שלו לעומת כל סוגי החלבון, על ספיגתו, איכותו והפרופיל הגבוה. ואתם פתאום באים ביציאה שעניין הספיגה הוא בלבול שכל ושהכל זהה אחד לשני. אין אי אפשר להבין את הביסוס הזה.

העניין של ה7 גרם לשעה אולי נכון לגבי הספיגה ממחזור הדם לשריר (בשלבים שבו הגוף זקוק למעט חלבון) , אבל לגבי הספיגה למחזור הדם ממערכת העיכול, אין מדובר ב7 גרם! אלה הרבה יותר! בשעות אלו של מצב קטבולי תמיד יהיה עדיף צריכה של חלבון מי גבינה שכיום אפשר להשיג אותו רק באבקות הללו, וזו האמת! אחרי אימון ובשעות רבות שלאחריו, חילוף החומרים הרבה יותר מהיר ותהיה תמיד ספיגה מקסימלית של חלבון. הגוף יצטרך בשעות ראשונות אלו הרבה יותר מ7 גרם וככל שנעזור עם חלבון איכותי ומהיר, ככה יהיה טוב יותר.

אתן לדוגמא צריכת קוט'ג שלם מיד לאחר האימון. עיכול מוצרי החלב יכול להמשך כ3 שעות מרגע צריכתו, בזמן זה חלק רב ממנו יוצא בצרכינו, גם אם הוספנו סוכר ולא משנה מה ובנוסף אין לקוטג' פרופיל חומצות אמינו כמו של האבקות ולא בסדר מדויק כמו באבקות. אז פה כבר הפסדנו הרבה. לעומת זאת נקח חלבון מי גבינה אשר הוא נוזלי ונספג למחזור הדם במהירות, כולל חומצות אמינו ברמה ובכמות גדולה שגם אם יצא מהגוף, ישאר מספיק לכמות שהגוף צריך. אז מה תגידו כעט? מה הביסוס לטענותיכם?
helbon מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-05-08, 18:13   #20
shikoLM
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshikoLM

ועכשיו אחרי שדיברת על עשרות מחקרים אני אשמח אם תעלה לפחות אחד מהם, תעשה לעצמך ולכל יושבי הפורום טובה ותנסה להביא לפחות הפעם את האבסטרקט של המחקר ולא איזה ציטוט מפוקפק ממאמר כמו שאתה נוהג לעשות.

shikoLM מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה