|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם.
אני מתחיל משבוע הבא בתכנית חיטוב לאחר כמעט חצי שנה של מאסה רצינית. את החלוקה כנראה שלא אשנה(לא מצאתי משהו עדיף על הקיים),אך "אם כבר חיטוב" אני מעוניין במשהו מאסיבי. חשבתי לבצע - כל הגוף - אימוני סיבולת שריר - בין 15ל20 חזרות כל שריר-ברור שהסיבולת תשתפר פלאים,אעבוד בדופק גבוהה במהלך האימון וכך אשרוף יותר קלוריות(שלאומת הרעיון של להשאר באימונים עם עצימות גבוהה,יש פה יתרון)- שאלתי היא כזו - עבודה על הצד הסיבולתי של השריר יניב שינוי כלשהוא במראה שלו?צורה?מה יהיה השינוי?הסיכוי לאיבוד במאסה הוא ממשי ?אשמח למעט מידע בעיניין. תודה מראש,אורי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() טווח החזרות צריך להיות עד 15 וגם 15 זה הרבה אבל אפשרי, אתם חייבים להפסיק עם השטויות האלו של סיבולת שריר, פשוט תתחילו להתאמן כמו שצריך אתה לא צריך סיבולת שריר וככה גם השריר שלך לא יגדל, זה פשוט בזבוז של זמן.
תתחיל להתאמן נורמאלי עם טווח חזרות נורמאלי ותרגילים נורמאליים ומכיוון שזה חיטוב להוריד קצת בעצימות האימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מצפה שהשריר שלי יגדל בזמן חיטוב מהסיבה הפשוטה!-זה חיטוב!אני לא נותן מספיק מזון,ומבצע הרבה אירובי.
הכוונה הייתה,אם אבצע סיבולת שריר,אם זה ישפיע בצורה כלשהיא כל מבנה השריר?מראהו של השריר?המסה תרד באופן ישיר במידה ואתאמן במספר חזרות גבוהה? שוב תודה,אורי. |
![]() |
![]() |