|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() שמעו.. נמאס לכם מהחזה עוף היבש? מהפסטה שנתקעת בגרון?
לא יודע מה איתכם לי נמאס כבר לאכול כמעט חצי קילו פסטה בארוחה ו200 חזה עוף.. מצאתי פתרון שיגרום לשני אלה להפוך למעדן! המתכון שלי(חבר במכון המליץ לי עליו.. אז זה יותר המתכון שלו..=) ) אז ככה... לוקחים את החזה עוף.. מקפיצים כרגיל עם רוטב צ'ילי.. פסטה... מבשלים בלי כלום! עכשיו... לוקחים את הפסטה ושוקלים כמה שצריך לאכול.. מחממים לוקחים את החזה עוף פורסים אותו לרצועות קטנות.. ושמים על הפסטה שהוצאנו מהמיקרו.. על זה..שמים... סלט! כן כן... סלט עגבניה, מלפפון, גמבה... מה שבא לכם! מוסיפים שמן זית או כל תבלין אחר שבא לכם (אני אוהב גם לשפוך קצת מרוטב הצ'ילי של החזה עוף) מערבבים הכל ביחד... (חובה לשים עגבניה למה זה מה שנותן לכל האוכל את הנוזלים וגורם לו להיות רך ועסיסי... ולא יבש ומגעיל כמו תמיד) אז זהו... המתכון הפשוט והגאוני.. פשוט לוקחים את כל המצרכים ומחברים ביחד!! חזה עוף ברוטב צ'ילי, פסטה בלי כלום, סלט, תבלינים. נ.ב צריך קערה גדולה מאוד!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קשה לדחוף חזה עוף עם צלחת פסטה וקערת סלט בארוחה אחת....אני אישית מעדיף את הסלט שלי מופרד משאר האוכל
![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שאני עושה וזה יוצא פצצה אני מבשל 200 גרם פסטה מקמח מלא לפני בישוך חותך סלט מחסה עבניות ופלפלים ואחרי זה מוסיף חזה עוף מוקפץ החיסרון זה שאני צריך קערה ענקית והמנה שוקלת בערך קילו ולוקח שנה לגמור אותה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שאתם אומרים רוטב צ'ילי, אתם מתכוונים לרוטב התיאלנדי הזה בצבע כתום שנמצא בבקבוקי זכוכית (עם כיתוב בתיאלנדית בנוסף לעברית)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() אמיר היקר נשמע מעולה רק תיקון קטן זה לא המתכון של הבחור מהמכון שלך זה המתכון של ארומה!
הסלט חזה עוף שלהם הוא בדיוק ככה חזה עוף ברוטב צ'ילי עם ירקות ובצד עם מגישים לך עוד רוטב צי'לי לשים מנמעלה... אבל בוא לא נתפס על קטנות... ![]()
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() כמו שאתה יודע בפורום הזה בלי מחקרים לא מקבלים אף הסבר...
![]() |
![]() |
#11 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
למי שאמר שזה מכביד מידי על הבטן.. שמע.. הקיבה זה איבר סתגלתני.. הוא יתרחב לאט לאט.. הוא יתרגל לזה.. חבל להפריד עוד את הסלט מהארוחה.. כמה אפשר לאכול? כל שעה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם הייתי נואש לגבי זה
יש לי ארוחה שאני צריך לאכול בה 300 גרם פסטה+200 גרם חזה עוף+סלט+שמן זית ואני עושה בדיוק מה שאמרת רק שבמקום לעשות את החזה עוף עם צ'ילי אני עושה אותו בצורה שונה שהוא יוצא טעים בטירוף חותכים את החזה עוף לרצועות,שמים סויה,ממש קצת שמן זית,תערובת לשווארמה,פפריקה מתוקה מערבבים הכל כמו שצריך,מחממים את המחבת מכינים ובתאבון חברה!
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() נראה קצת קשה להכין את כל זה=\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אגב עם אורז זה יוצא יותר מוצלח
![]() |
#15 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ואני כבר מתחיל לחפור ב PUBMED על המחקרים....
![]() |
![]() |
#17 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
מאוחר או מוקדם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
ילדה אוסטרית נכה יכולה להכין את זה פסטה בלי כלום.. (כרגיל.. אפילו בלי רוטב) חזה עוף ברוטב צ'ילי (הכי פשוט שיש) סלט.. (יש יותר פשוט?) מה קשה? התבלינים? לערבב? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() אני בכוונה אוכל אורז וכוסמת שהם סופחים נוזלים ולא לחם\תפוח אדמה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מושעה
|
![]() אמיר כמה אתה שוקל?
חצי קילו פסטה בארוחה נשמע ממש מוגזם |