|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז הייתי אצל גיל והוא הביא לי תפריט שבנתיים אני מקפיד עליו במשך יומיים.
אז יש לי כמה שאלות. 1) מה בנוגע לשתיית קפה\תה\שוקו בבוקר? 2) אני בתקופת מסה, אם אני אנשנש לי פיצות או אוכל הרבה דברים בנוסף למה שכתוב לי בתפריט, האם זה יזיק? 3) למה גיל מנע ממני צריכת סוכר? 4) מה עושים אצל סבתא או כשאין משהו מהתפריט לאכול ואין את האתר כדי לבדוק ערך קלורי? תודה מראש.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תראה, אתה במסה, אין בעיה עם קפה ושוקו, אם אתה באמת מודאג תשתה עם חלב אחוז אחד. לגבי פיצות, זה כבר שומן, אם אין לך בעיה עם שומן לך על זה, אבל אם אתה רוצה לעלות כמה שיותר נקי תימנע. כשאתה אצל סבתא ואין לך טלפון או אינטרנט לחפש ערך קלורי שהוא חסר משמעות בכליל אני מציע שתפתח יכולות טלפתיות. אתה אצל גיל ואתה שם על ערך קלורי? הוא לא עובד על ערך קלורי אלא על יחס פחמימות/חלבונים.
חוץ מזה, לבנאדם יש טלפון, וזה לא חטא להתקשר אליו לבירורים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 2) אם תוסיף עוד קלוריות לתפריט אז כנראה שגם תצבור שומן יותר מהר (ואולי גם שריר
![]() 4) מה הלחץ? אני בטוח שכל ארוחה שגיל הרכיב לך ניתן להחליף במשהו, זה לא משנה אם זה חזה עוף עם פסטה או קוטג' עם לחם...פשוט תמצא משהו שיתן לך את החלבון וכמות קלוריות נורמלית ותהיה בסדר..
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה עזרתם לי
![]()