![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() A1
דדליפט- 8-8-6-5 פרונט סקוואט- 5-5-5-3 פשיטת רגליים- 8-8 חתירה בפולי תחתון8-8-6-6 פולי עליון- 8-8-6 מסור- 8-8 כפיפות מרפקים במוט- 8-8-8-8 A2 סקוואט- 8-8-6-6 לאנגים- 8-8-8 תאומים- 10-10 בנט אובר עם מוט- 8-8-6-6 חתירה בפולי תחתון8-8-6-6 פולי עליון- 8-8-6 כפיפות מרפקים במוט- 8-8-8-8 B לחיצת חזה במוט- 8-8-6-6 מקבילים- -6-6-6 חזה עליון בדאמבלים- 8-8 מילטרי פרס- 8-8-6-6 לחיצת כתפיים בדמאבלים- 8-8 לחיצה צרפתית- 8-8-8 עבודה של A1BXA2BXX ביום A1 שמתי פרונט סקוואט כדי להכניס קצת עבודה חזקה לקוואדס וגם פשיטה במכונה. מי שעבד בפרונט סקוואט יודע שקשה לעבוד איתו לחזרות גבוהות כי המוט לוחץ על קנה הנשימה ואפשר להגיע ככה לעילפון מהר מאד, אז רשמתי מספר חזרות 3 זה לא אומר שאני הולך על RM3. ביום A2 שמתי סקוואט ולאנגים להכניס עבודה חזקה לקוואדס+גלוטס, בגלל שיש פחות עומס על הגב התחתון הכנסתי בנט אובר עם מוט. ביום B אני רוצה לתת דגש על החזה כי זה החלק הכי חלש אצלי כרגע. לא הכנסתי הרבה סטים ליד האחורית כי העבודה על החזה והכתפיים גם ככה מזיינת ליד האחורית את הצורה אז אין טעם סתם להעמיס בסטים. מה אומרים? הפעם האחרונה שעשיתי Ab הייתה לפני שנה בערך.
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() קצת מדי סטים בשביל Ab, בb2 יש לך פחות מ20 סטים - זה לא רציני.
תנסה להגיע לסביבות ה25-30 סטים באימון בסה"כ. לדעתי עוד תרגיל בכל אימון לידיים יעשה ת'עבודה, או שתוסיף דרופסטים בתרגילים מסויימים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() נראה לי אני ינסה את האימון ככה ואני אראה איך אני מרגיש בזמן האימון. פשוט אני רגיל לאימונים קצרים מfbw.
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מספר הסטים בסדר, אפילו קצת יותר מדי לדעתי. גוון בטווחי חזרות. תן בכל קבוצת שריר תרגיל ל4-5-6, תרגיל ל8-10 ותרגיל ל11-12 +
אגב, עדיף לתת יום כן יום לא.
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אין מה להכנס לוויכוח מיותר, אני מניח שיש לו יותר ניסיון וידע בנושא ואני שמח ללמוד תמיד ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() אז דעתי היא שאבקות חלבון פוגעות בגדילה ושאם תרים משקולות יצמח לך זנב.
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
וויתרתי על זה כי אני לא אוהב לעבוד בחזרות גבוהות, תחושת השריפה והסט הארוך לא האהובות עליי במיוחד. בכול מקרה איך זה נראה? A1 דדליפט- 8-8-6-5 פרונט סקוואט- 5-5-5-3 פשיטת רגליים- 12-10 חתירה בפולי תחתון8-8-6-6 פולי עליון- 10-8-6 מסור- 12-12 כפיפות מרפקים במוט- 10-8-8-8 A2 סקוואט- 8-8-6-6 לאנגים- 10-8-8 תאומים- 10-10 בנט אובר עם מוט- 8-8-6-6 חתירה בפולי תחתון8-8-6-5 פולי עליון- 10-10-8 כפיפות מרפקים במוט- 8-8-8-8 B לחיצת חזה במוט- 8-8-6-6 מקבילים- -6-6-6 חזה עליון בדאמבלים- 10-10 מילטרי פרס- 8-8-6-6 לחיצת כתפיים בדמאבלים- 10-10 לחיצה צרפתית- 10-8-8
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() דדליפט וסקוואט שתי תרגילים שלא היתי משלב באותו אימון, על פי הרגשה אישית אי אפשר לתת את המקסימום בתרגילים האלה שהם אחד אחרי השני ,כל השאר התוכנית נראת בסדר.
בהצלחה |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() בגלל זה חילקתי את זה. הפרונט סקוואט הוא תרגיל השלמה, כמו שראיתה עם בווליום נמוך ואני משלב גם עצימות יחסית נמוכה. אם אני אראה שאני לא עומד בזה אני אחליף את זה במשהו.
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אם בפרונט סקוואט מחניק לך אז את האחיזה תרחיב.
אגב יש לי שאלה אליך: בפרונט סקוואט הבהונות אצלך באוויר? פשוט היה שבוע אצלנו שלא היה את ה- Hooks האלו אז עשיתי פוור קלין ואז פרונט סקוואט... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() זה מחניק כי בזמן מאמץ העורק של האוויר של שעובר בצוואר מתנפח ולוחץ על המוט אז זה מרגיש חנוק. אני עושה אחיזה מלאה, בלי בהונות באוויר.
![]() |
#17 |
|
![]() עוד לא הבנתי מה הסיבה לחלוקה שכזאת אחי ?
למה לא Ab רגיל ?
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
אני עושה- A- רגליים, גב, יד קידמית. B- חזה, כתפיים, יד אחורית.
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
אני יודע אחי אבל בשביל מה הסיבוך כאילו של החלפת תרגילים בשני ה-A ? זה באמת הכרחי ? אני שואל אותך בתור שאלה כאילו לא אומר לך שזה לא הכרחי...
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
לכן עשיתי 2 אימוני רגליים שונים, בעיקרון זה לא כול כך משנה. פשוט רציתי לגוון קצת בתרגילים.
![]() |