|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() חברה הכנתי לי תפריט לחיטוב לcc .
תפריט מדוייק, כמה קלוריות בכל ארוחה, שומנים, פחמימות, חלבונים . הנה התפריט: תפריט יומי . (ימי דלי פחמימות) קלוריות: 1420 פחמימות: 62 חלבונים: 130 שומנים: 58 יום רגיל: ארוחת בוקר: חצי כוס חלב(3 חלבונים, 5 פחמימות, 1 שומן) פרוסה לחם קל עינן (5.6 פחמימה,3 חלבונים) + גבינה (5 חלבונים) (60 קל') ארוחת 10(לפני אימון) : 2 פרוסות לחם קל עינן (11 פחמימה, 6 חלבונים)+ 2-3 פרוסות פסטרמה (10 חלבון,1 שומן) + 2 טבליות גווארנה (קפאין) (130 קל') ארוחת אחרי אימון: שייק חלבונים אופטימום = 28 גר' (אני מוסיף קצת לסקופ), בלי סוכר ענבים . (130 קל') ארוחת צהריים : 100 גרם חזה עוף(30 חלבונים, 3 שומן), + 50 גרם טחינה (5 חלבונים, 3 פחמימות, 15 שומן) (323 קל') ארוחת ערב: קופסא טונה עם שמן זית (30 חלבונים, 10 שומן) + חצי קופסה קוטג'(13 חלבונים, 12 שומן) + ביצה קשה (7 חלבונים, 6 שומן, ) (385 קל') ארוחת לילה: פרוסה לחם קל חיטה מלאה (5.6 פחמימה, 3 חלבונים) + 20 גרם חמאת בוטנים (5 חלבונים, 10 שומן, 4 פחמימות) (200 קלוריות) --------------------------- במהלך היום: 3 מלפפונים, עגבנייה ופלפל אדום =155 קל', 28 פחמימות,8 חלבונים,5 סיבים תזונתיים . איפה אני אוסיף את הקפסולות של האומגה 3, וכמה קפסולות ? רשום לי שצריך לצרוך את השומן כשאר הקל' בתפריט, ונשארו לי עוד 220 קל', 220/9 = 24 גרם שומן, מאיפה אני אצרוך אותו ? ומה 90 גר' שומנים לא יותר מדיי לחיטוב Xd ??? זהו זה השאלות עד פה . קלוריות שצריך לצרוך לפי הנוסחאות בשבילי : קלוריות: 1600 פחמימות: 50 חלבונים: 150 שומנים: 50 חסר לי 30 גר' חלבונים בתפריט, מאיפה אני אפליץ אותם ?
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קח קפסולה אחת של אומגה 3
אפשר גם 2 כך אותה בבוקר יש לך כמה בעיות .. יש לך יותר מידי שומן ופחות מידי חלבון הפחממות בגדר הסביר אתה לא צורך אבקת חלבון ? אם כן אז בסקופ אחד יש 24 גרם חלבון נקי עריכה : לא קראתי את כל התפריט שלך אבל משום מה הוא נראה לי לקוי אתה יכול בבקשה לתת נתונים אישים אחוז שומן משקל וכו' ...
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש לך פה ערכים די לא נכונים ממה שעברתי בריפרוף.
ב100 גרם חזה עוך אין 30 גרם חלבון, ב50 גרם טחינה יש משהו כמו 25 גרם שומן, עוד 10 ממה שרשמת זה עוד 90 קלוריות.
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תן נתונים שלך אולי נעזור לך
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() zoond
אחי אני יודע שבמה אחת יש 24 ... אבל אני מוסיף עוד קצת מהאבקה.. רשמתי את זה.. ושמע, אני צריך לצרוך 155 חלבונים לפי הנוסחאות ... ו 50 פחמימה... 150+50 = 200, 200*4 (4 קלוריות) = 800 קלוריות, את שאר הקל' רשום לצרוך משומנים .... והתפריט שלי זה ל1600 ... בגלל זה זה יותר מדי שומנים ואפילו לא מספיק.. tomerA ככה ראיתי באתר.. http://www.goleango.com/show_calcula..._id=3&art_id=9 אני יודע שהרבה מהמידע שגוי שם ... תוכל לעזור לי ושלנות לי תנתונים ?
![]() |
#6 |
|
![]() לך לפה -http://www.olympusfit.co.il/show_mamarim.asp?cat_id=11&id=46
חוץ מי זה אם יש לך את האוכל בקופסאות אתה יכול לדעת בערך אם מה שיצא לך הגיוני או לא, תבדוק את הערכים על הקופסא.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי, ולא, חזה עוף אני לא יכול לדעת...
וטחינה גם לא כי אני מוסיף מים גם עריכה: ב100 גרם חזה עוף מבושל יש 28 גרם חלבונים בדקתי...
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאיפה אני אשיג תחלבונים... אני אצטרך לטרוף קופסאת קוטג' .. עוד לא עניתם לי אגב.. זה בסדר שאני אצרוך 70 שומן בערך נכון ? כי אני לא צורך הרבה פחמימות ורק שומן יכול למלות לי תתפריט
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי ערוך ....
טעות בחישוב ! אני צריך לצרוך כ-180 גרם חלבון !!!!!!! עכשיו מאיפה נשיג חלבון ....
![]() |
#10 |
|
![]() כ180 גם חלבון צריך להיות מכול מקורות החלבון. זאת אומרת גם ממקור עם חלבון לא מלא.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לאן אתה חותר ? מאיפה אני אקח עוד חלבונים ?
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |