|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כולנו יודעים שגברים נוטים להשמין בבטן בעיקר
ועל מנת לראות קוביות או בטן חטובה צריכים להיות בעלי אחוזי שומן נמוך השאלה שנשאלת כאן למה הבטן הוא האיזור שבו אנו מרבים להשמין ביחס לאיזורים האחרים בגוף ? אם זה נוצר ממצב ששריר הבטן הוא שריר לא חזק בניגוד לשאר השרירים (רגליים, גב וחזה) ? האם מכיוון שהוא שריר שאנחנו לא מפעילים אותו ביום יום כמו רגליים וידיים ? האם כאשר יש שרירי בטן חזקים ובן אדם שמקפיד להתאמן על שרירי הבטן כמו לכל שריר אחר בגוף הסיכוי להשמנה אצלו תהייה נמוכה ביחס לבן אדם שלא התאמן כלל על שרירי הבטן שלו והםם חלשים ? האם זהו סיבה הורמונולית בכלל (ממאמרים)? האם יש סוגייה אחרת בכלל להשמנה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין קשר בין השריר לשומן.
זו פשוט הגנטיקה הכללית. למה לא צומח שיער על כף היד? למה אנחנו צרכים גבות? למה משמשים הפלוצים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() חוץ מזה שגברים לא נוטים להשמין רק או בעיקר בבטן... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אלפי...
עם כל הכבוד נכון שהשאלה שלו קצת חסרת בסיס, אבל זה שגברים נוטים להשמין בבטן ונשים באגן הירכיים זאת עובדה מוגמרת. לא כל הזמן וכולם אבל ,באופן גורף וגס הקביעה מאוד נכונה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
השמנה גברית טיפוסית - אבדומינלית השמנה נשית טיפוסית - מותנית וירכית היום רואים יותר ויותר גברים עם שומן אדיפלי מותני והצטברות ירכית ונשים עם שומן אבדומינלי בטני....שינויים גנטיים,תזונתיים ואורחות חיים השתנו בעשורים האחרונים שכן השינויים הפיזיולוגיים באים בהתאמה אז עם כל הכבוד.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה בגלל הורמוני המין.
בגלל זה למשל לילדים קטנים אין הבדל בחלוקת השומן לרוב. מתוך UD2: ![]()
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חביבי שינוים של כמה עשרות שנים באורח חיים לא יוצרים שינויים גנטיים מרחיקי לכת
אם זה היה ככה האבולוציה הייתה מתפתחת כולה ב4 דק'. אז תפסיק לבלבל תמוח..! נכון שאט אט המצב משתנה בגלל אורח חיים שונה אך זה המצב. תקבל או לא גברים נוטים להשמין אבדומינלית (בטח הרגשת ממש כלי שהחלפת מילה בעברית למילה באנגלית, זה גם נשמע ממש מקצועי) ונשים משמינות באגן ויריכיים. סוף פסוק |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אחי נראה לי שאתה חי באיזה סרט שאני כותב נגדך ![]() כי אני לא..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני מקווה שזה נכון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() א.אתה השמצת אותי עם בית ספר לתזונה של שנות ה40 כאשר לא הייתה סיבה
להשתמש במילים האלו וכל מה שאמרתי היה נכון ועדיין נכון. ב.ציינת שינוים גנטיים!!! זה לא יכול להיות בטווח של עשרות שנים גם לא במאות בודדות. ג.שינויים התנהגותיים אכן קיימים אך אין בהם מספיק בכדי לערער על הקביעה. יש בה בכדי לקבוע הסתייגויות אך הקביעה כקביעה נכונה. ד.אני לא רואה סיבה להמשיך להתנצח כשהעובדות ברורות מתחילת הפוסט.. יום נעים |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() טוב... |
|
![]() |
![]() |