|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סתכלו אני שוקל 61 גובה 1.73 זה נשמע שחיף אבל יש לי 16% שומן בערך וזה ממש קקה..
מה אתם ממליצים לעשות מסה חיטוב?(חיטוב ד"א יהיה לי ממש קשה לעשות כי ירדתי 7 קילו מהר מאוד והפסקתי לרדת עכשיו) עצות? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי יורד ל-10 ואז עושה עלייה הדרגתית במאסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() להגיד לך למה המשקל שלך ככה ואתה עם אחוזי שומן גבוהים?
כי מה שהורדת ה7 קילו האלה היו המון שריר. אתה איבדת שריר וכמעט ולא איבדת שומן. בגלל זה מבחינת המשקל זה נראה כאילו אתה "שחיף" אבל מבחינת האחוז שומן זה בעייתי. זה בעיה מה לייעץ לך, כמה זמן אתה מתאמן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי אם אתה תחטב (ואני מקוה שלא כמו שחיטבת עד עכשיו כי זה באמת נשמע כמו הורדת שריר ונוזלים יותר משומן..) אתה לא כל כך תהיה מרוצה מהתוצאות כי אין עליך הרבה שריר אני אומר תן במסה כמה חודשים ותעשה עליה כמה שיותר נקייה ואז תחטב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מתאמן מהחופש בערך ואני יעשה מסה עכשיו ובערך מפברואר אני יתחיל חיטוב..זה בסדר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() תעשה מאסה עם תפריט של 600-700 קלוריות אקסטרה לא יותר,
תעשה 2-3 פעמים בשבוע 30-40 דקות אירובי, תמשיך ככה עד אמצע - סוף מאי, תעלה במאסה בצורה נחמדה, תתחטב באופן יחסי כי אני מניח שתתאזן לאיזור ה13-14% שומן, בסוף - אמצע מאי תתחיל חיטוב ביולי תוכל להיות 10-12% עם גוף יפה + זה נשמע הכל טוב ויפה, אבל זה 6-7 חודשים של התמדה מירבית (!) בהצלחה, ממליץ לך לעלות את התפריט ותוכנית אימונים לפורומים המתאימים פה באתר שיוכלו לייעץ לך בצורה יעילה יותר.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |