ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-12-06, 23:33   #1
Fatty
חבר פעיל

הסמל האישי שלFatty

שלח הודעה דרך ICQ אל Fatty שלח הודעה דרך MSN אל Fatty
ברירת מחדל בעיה אחרי נסיעה לחו"ל

כבר בעבר כשנסעתי לחול כתבתי על בעיה שדווקא הסתדרה מצויין אבל עכשיו אני בבעיה הרבה יותר חמורה.

לפני שלושהי מים חזרתי מטיול של כשלושה שבועות בארה"ב (ארץ הג'אנקפוד)
לפני שהייתי בניו יורק, הייתי בשייט על אוניה ענקית (13 קומות, 3000 נוסעים וכד') שיש בה מלא זקנים מליונרים כאלו פשוט יש שם הכל (וגם הרבה הופעות של מוזיקה שבגלל זה בעיקר הלכתי) אבל במשך כל השבוע הזה, היה 24 שעות ברצף, כ15 מסעדות שונות עם אוכל איכותי שונה, ואפשר לאכול כפי יכולתך כל זמן נתון. החלטתי בטיול הזה שאני לגמרי לא מתייחס לפיתוח גוף כדי להנות כמו שצריך (אם כי היה חדר כושר על האוניה יותר גדול מהרבה חדרי כושר שחבר'ה פה מתאמנים בהם) ואכלתי אשכרה כמו חזיר, יותר מאוחר הייתי בניויורק ו..בלי יותר מדי מילים, לא התאמנתי כ3 שבועות ואכלתי כמו מטורף ועליתי איזה 2 קילו נטו של שומן. (ובטח גם ירדתי בשריר)
את השומן ממש אפשר לראות בפרצוף ובבטן ובוא נגיד שזה לא מה שהייתם מאחל לכם (למרות שנהנתי בטיול הזה כלכך שזה היה שווה את זה).
השאלה מה אני עושה עכשיו כשאני בארץ. האם לאכול כמו בתפריט המאסה שאכלתי ולקוות שהשומן המיותר פחות או יותר ירד ואני אחזור להתקדמות שהתקדמתי לפני הטיול? או שאני אמשיך לעלות בשריר אבל השומן הרב ישאר ולכן עדיף לי לעשות חיטוב קצר? (מקווה שקצר)

אני כבר מבקש לא לקבל תגובות כמו "בעיה שלך שאכלת כמו חזיר ועכשיו נדפקת" או משהו בסגנון.

תודה רבה

חיטוב 2007
נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22%
לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14%
לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5%

יאללה עוד קצת כוסעמק.
בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות!
Fatty מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-12-06, 23:51   #2
רוני 1
מושעה

תחזור לתפריט המסה שלך
רוני 1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-12-06, 23:52   #3
GaL-L
חבר פעיל

יש לך שתיי אופציות או לעשות מאסה כמה שיותר נקייה כמעט בלי צי'טינג
או לעשות חיטוב קטן ואז להתחיל לעלות במאסה
אני הייתי בוחר בחיטוב קצר ואז מעלה במאסה
GaL-L מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-12-06, 23:52   #4
אליאב
חבר פעיל

אתה יכול לעשות מסה, אל תצפה לרדת בשומן במסה יותר מדי, זה לא הכיוון.
זה מפריע לך ממש?
תעשה חיטוב קצר ותחזור למסה, לדעתי מיותר.
חורף... להיות שמנמן לא נורא, בקיץ תתחטב.
אם זה ממש מציק, תן חודש וחצי חיטוב ירד לך משמעותי, וכנס למסה, רק בין החיטוב למסה צריך איזה חודש + ניטרלי, אז בוא נגיד שאם אתה בכיוון של להיפתר מהשומן תוותר על ה-3 חודשים הבאים בעניין המסה.
אליאב מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-12-06, 23:52   #5
eminemfan
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלeminemfan

כללי:: אלי בן עזרי
שלח הודעה דרך ICQ אל eminemfan שלח הודעה דרך MSN אל eminemfan

חיטוב דחוף אחי,תפריט+חלבון מי גבינה+הרבה אירובי........
eminemfan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-12-06, 23:54   #6
אליאב
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eminemfan
חיטוב דחוף אחי,תפריט+חלבון מי גבינה+הרבה אירובי........
מה אתה קופץ בראש? הוא רוצה לעלות במסה הוא לא צריך להשתולל עכשיו בחיטוב. ואם כבר חיטוב קצר - לא עצבני מדי. מה יש לך?! שהוא יחזור להתאמן הוא גם ככה ירגיש פחות כבד.
ישן 24-12-06, 00:02   #7
shpitz
חבר פעיל

ממש לא מבין את האנשים פה....

"חורף גם ככה אף אחד לא רואה........" וכו' וכו'......

תראה!

מפריע לך נכון?!

תעשה חיטוב!

מה קשור חורף ואף אחד לא רואה, אתה לא מרגיש בנוח עם עצמך, אז תעשה חיטוב, אין קשר לחורף וקיץ, זה איך שאתה מרגיש עם עצמך!

בהצלחה.
shpitz מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-12-06, 00:11   #8
Fatty
חבר פעיל

הסמל האישי שלFatty

שלח הודעה דרך ICQ אל Fatty שלח הודעה דרך MSN אל Fatty

הבעיה שאני מתאמן כבר כמה חודשים ובגלל שהתחלתי די שמן, התחלתי ממין חיטוב קטן, ואז התחלתי מסה, אבל נסעתי לחו"ל לשבועיים, אחרי זה חזרתי ודווקא עליתי במשקל וביחד עם זה ירדתי באחוזי שומן, והמשכתי להתקדם אבל אז קיבלתי פציעה בברכיים מה שדי מנע ממני להתאמן טוב ואז שוב נסעתי לחול ועכשיו אני שוב חוזר ובסוף אני יוצא די מבואס מזה שכבר הכל הצטבר ל-8-9 חודשים ולא התקדמתי חצי ממה שאני רואה פה שאנשים מתקדמים בזמן הזה, ולמרות שאני כן יחסית שומר על תזונה, כל העליות והירידות האלו לא ממש עוזרות. עכשיו אם אני אעשה עוד חיטוב ולשכוח ממסה לשלושה חודשים, אני בכלל ארגיש חרא. לדעתי אני פשוט אעשה עכשיו מסה עצבנית ככל שאוכל לכמה חודשים ואז אעשה חיטוב ארוך.

חיטוב 2007
נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22%
לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14%
לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5%

יאללה עוד קצת כוסעמק.
בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות!
Fatty מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-12-06, 00:14   #9
Krazy-Hawk
חבר פעיל

חחחח כן זה הורג אותי פשוט הצביעות.

הרי מצד אחד אנשים אומרים פה שהם מתאמנים בשביל עצמם ולא חשוב להם מה אנשים אחרים אומרים, ברוב המקרים מה בנות חושבות.
מצד שני אומרים עכשיו חורף אף אחד לא יראה אותי ככה וככה, רק בקיץ אני יעשה חיטוב בשביל להראות טוב לעיני אנשים.

זה פיצול או מה ?

Light Weight Baby Light Weight
Krazy-Hawk מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-12-06, 00:18   #10
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Krazy-Hawk
:):):):) כן זה הורג אותי פשוט הצביעות.

הרי מצד אחד אנשים אומרים פה שהם מתאמנים בשביל עצמם ולא חשוב להם מה אנשים אחרים אומרים, ברוב המקרים מה בנות חושבות.
מצד שני אומרים עכשיו חורף אף אחד לא יראה אותי ככה וככה, רק בקיץ אני יעשה חיטוב בשביל להראות טוב לעיני אנשים.

זה פיצול או מה ?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
"ברוב"
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-12-06, 00:37   #11
אליאב
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shpitz100
ממש לא מבין את האנשים פה....

"חורף גם ככה אף אחד לא רואה........" וכו' וכו'......

תראה!

מפריע לך נכון?!

תעשה חיטוב!

מה קשור חורף ואף אחד לא רואה, אתה לא מרגיש בנוח עם עצמך, אז תעשה חיטוב, אין קשר לחורף וקיץ, זה איך שאתה מרגיש עם עצמך!

בהצלחה.
ידוע שבחורף 99% מהמתאמנים עולים במסה ובקיץ מחטבים, ככה זה. לא בשביל להראות משהו לאף אחד, אילה בגלל שזה יותר נוח. אבל למי יש כח להתווכח אתה הרי גאון.
ישן 24-12-06, 00:45   #12
אליאב
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Krazy-Hawk
חחחח כן זה הורג אותי פשוט הצביעות.

זה פיצול או מה ?
מתאמן צריל להתאמן קודם כל לפני הכל בשביל עצמו, כי הוא אוהב את זה כי זה בריא לו וכי ככה בא לו. זה טבעי לחלוטין ואין שום פיצול בלקבל מחמאות מהסובבים אותך, ולהרגיש וב יותר עם עצמייך שיש לך גוף שאין להרבה.. ושהוא השתפר מאוד מהיום בו התחלת להתאמן. מה זה ביטחון עצמי? ביטחון עצמי לא היה קיים ללא אנשים שמקיפים אותך, לא ביטחון עצמי, לא אהבה, לא חברים, לא כלום... אתה מתאמן ואתה מרגיש טוב יותר עם עצמייך, אבל יד ביד זה הולך עם זה שאתה רוצה (במודע או בתת מודע) שכל הסובבים אותך יראו גם את השיפורים שלך ויתרשמו מזה. אין שום דבר רע בזה. זה לא פיצול - זה אנושיות.

נ.ב.
בוא לא ניהיה ילדים קטנים, בחורף פחות מפריע אם יש לך שומן עודף לפה או לפה ולכן מסה היא קלאסית לחורף, בקיץ זה קצת יותר מרגיז להיות בים / באירועים מסוימים שהבגדים הם מינימלים יותר מהחורף (באופן טבעי) ושאתה נראה יותר מלא, זה מרגיז גם את עצמייך שאתה מתאמן ומשקיע ויש לך שומן עודף מעצבן וזה גם בתת מודע שלך מפריע לך שרואים אותך ככה. לכן בלי זיוני מוח מיותרים, בחורף יותר כיף לדפוק מסה, בקיץ יותר כיף להיות חטוב, מי שיגיד אחרת מנסה להתחכם עכשיו.
(ושלא תבין אותי לא נכון אני הקיץ הזה מתכוון להמשיך במסה ורק קיץ הבא חיטוב... אבל אני חושב שבקיץ יותר כיף להיות חטוב מאשר בחורף).
ישן 24-12-06, 01:00   #13
shpitz
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אליאב
ידוע שבחורף 99% מהמתאמנים עולים במסה ובקיץ מחטבים, ככה זה. לא בשביל להראות משהו לאף אחד, אילה בגלל שזה יותר נוח. אבל למי יש כח להתווכח אתה הרי גאון.
אלא=]
shpitz מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-12-06, 09:01   #14
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

כל הקטע של החורף בכלל בא מהbb. התחרויות מתקיימות בקיץ, ולכן האוף סיזן מתבצע בחורף ובקיץ מתחטבים לקראת התחרות.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה