|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אז קודם כל שלום לכולם =]
קוראים לי ניר והגעתי לאתר הזה בגלל התעניינות כללית לפני הרשמה למכון כושר.. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על המסלול שבו כדאי לי ללכת כדי להשיג את התוצאות שאליהן אני שואף.. המטרה שלי היא לא באדי בילדינג או משו כזה, אני פשוט רוצה להראות טוב, חטוב, שיראו שרירים אבל לא מאסיבי מדיי. אני אתחיל בלספר קצת על ה"היסטוריה" שלי =] עד לפניי שנתיים שקלתי 112 קילו....נכנסתי לתוכנית דיאטה של דוקטור חרמון, הורדתי 40 קילו תוך בערך חצי שנה ושקלתי 71.8 קילו במצב המינימלי שלי...אבל לא אהבתי איך שנראתי (קצת חיוור ושחיף מדיי לטעמי :):):):)) בגלל זה נתתי לעצמי לעלות עד למשקל הנוכחי שלי שהוא נע בסביבות ה-80. אני עכשיו נמצא שנה וחצי אחרי כל התהליך ושומר על המשקל והכל טוב ויפה =] אבל, מה שעדיין חסר לי זה המראה הזה שאני אוכל ללכת בלי חולצה חופשי... יש לי מבנה רחב באופן טבעי וכשהייתי שמן זה לא התבטא בבטן אלא בצורה כוללת בגוף פשוט נראתי מגודל אש חחח תמונה למי שרוצה לראות את השינוי...חחח אני נראה נורא עם השיער הארוך חחח(האחרי הוא במצב של סביבות ה-73 קילו...): http://s3.tinypic.com/168hi11.jpg עכשיו בעיה שקצת מביחה ומטרידה אותי...כמו שאמרתי השומן שלי לא מתמקד באזור הבטן אלא גם באיזורים אחרים בגוף, ככה שחלק ממנו מגיע לציצי =/ לא של בחורה כמובן, אבל זה עדיין קצת מעצבן ומפריע לי, יש דרך להוריד את העניין הזה? עבודה ממוקדת על החזה אמורה לפתור את העניין?... **אה וכמובן אם תוכלו להציע כמו שביקשתי בכותרת ובתחילת הנושא, עצות למסלול אימונים מסויים שישיג לי את התוצאה של פשוט גוף חטוב שנראה טוב... מידע כללי... בן 18.5 גובה:1.85 משקל: 80+- |
![]() |
![]() |