|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איך אני יודע אם שמרתי על המסה שלי?
ויזואלית קשה לראות כי ההיקפים משתנים מהשומן שיורד וכו'. האם שמירה על כוח מראה על שמירה על מסת שריר? או שצריך לבדוק עוד דברים?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ואני שואל - מה זה משנה ?
נגיד וכן איבדת מסת שריר ... אז ? בוא נסכם את המצב: אתה נשאר על אותם משקלים (בחיטוב !), ואתה נראה ויזואלית טוב יותר - מה זה משנה אם אפילו נשרף לך 100 קילו מסת שריר ? מישהו מודד אותך לפי המספר היבש של המשקל שלך ? (זה רק יעזור לך להגיע לקטגוריות נמוכות יותר ![]() מקסימום אם בכל זאת אתה רוצה לשבת שבעה על כל גר' שריר שהתפרק - אני יכול להודיע לך שתחיית המתים תבוא ביחד עם תקופת המסה הבאה.. בשביל זה המציאו את זכרון השריר.
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
אם אני יודע שאני כרגע שורף שריר וזה פוגע לי בתוצאות הסופיות אני יעשה משהו כדי לעצור את זה.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מדבר על שריפה עתידית ושואל על שריפה שכבר היתה ..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראה לי..
אני ירדתי כמה קילו טובים (בערך 7) מפציעה והפסקה של חצי שנה חזרתי המשקלים היו אותו דבר אולי חוץ מבכתפיים ( ![]() אני זוכר בחיטוב השני שלי דווקא עליתי במשקלים בתרגילים לא יודע..
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בחיטוב בד"כ העצימות של האימון נמוכה יותר בגלל זה אתם עולים במשקלים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתה שומר על המשקלים ואין ירידה דרסטית בהיקפים/משקל אתה בכיוון הנכון
![]() |
#8 |
|
![]() נראה לי הולך לי בסדר.
כי פשוט אני כבר שבועיים בחיטוב וירדתי 3.6 קילו.