|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי שאתה שעשית Psmf אתה יכול להגיד מאיפה לקחת את כל המידע על הדיאטה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() לא לקחתי מי יודע מה מידע, דיברתי עם Moshe שקיבל באן בקשר לתכנית
קראתי תמדריך לחיטוב של משה השני, שיבלתי פחות או יותר כמות מינימלית של פחמימות 3גרם חלבון על כל קילו שריר ירקות כמה שתרצה וזהו קוטג'ים טונות חזה עוף ושייקים חלבוון החברים הכי טובים שלך בקשר לאימונים אני לא עולה מRM8, הכל פחות RM6 אפילו RM4 אני מגיע לתת גירוי מקסימלי לשריר
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם כבר מציקים לך, אז על כמה אחוזי שומן אתה עומד כרגע? אתה לא תוכל להמשיך עם הpsmf עד ל-8 אחוז
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
ככה ייראו יותר פרטים והפריסה תהיה יותר טובה!
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תענה לי רק על השאלות
כמה פעמים התאמנת ובאיזה אופן? המשכת בתכנית הרגילה שלך? אכלת רק 3גרם חלבון לק"ג אם וניסית לא לאכול פחמימות בכלל? אכלת גם בערב? ותודה אחי על העזרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ירקות כמה שאני רוצה?
בעגבניה יש 5 פחימימות.. 8 עגבניות או מלפפונים זה 40 גרם פחימימה.. אני יודע שזה בריא אבל בכל זאת זה ככה.. אתה אוכל ירקות חופשי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() מן הסתם אתה גם עושה העמסה אחת לשבוע נגיד ? :|
לא ?
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
המשכתי בתכנית הרגילה למרות שאומרים שאני יפצע, אבל לא אכפת לי אני רואה תוצאות ואני לא אוהב לעבור תRM8 זה מעצבן אותי מזה ניסית? אני לא אוכל בכלל פחמימות רק הפחמימות של החלבון אכלתי ואוכל בערב, אבל מזה משנה בדיוק מתי לאכול?
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
אני אוכל 4-5 עגבניות שרי ומלפפון אחד, זה לא יוצא מעל 4 פחמימות ההמלצה לאכול כמה אתה רוצה, אני אוכל רק אתזה
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() גם רב בהלים אתה לא מחשיב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
אני עושה פעם בשבוע העמסה של 600-500 פחמימות
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() גבר כמה הורדת סך הכל ב20 היום האלו? (מדדת משקל?)
עשית גם אירובי בנוסף?...(זה רצח אה..) סיימת עם הpsmf או שאתה מתכנן להמשיך עם זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מה שניה 3גרם חלבון לקילו שריר זה נגיד אם אתה שוקל 80 ויש לך איזה 72 קילו שריר בערך זה יוצא 215-220 גרם חלבון איך אפשר לאכול כל כך הרבה חלבון בלי פחמימה? זה יוצא מלא קוט"גים וטונה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
|
![]() ציטוט:
יוצא לי 180-200 חלבון 15 פחמימות ואיזה 900 קלוריות ציטוט:
ולא לא סיימתי תכננתי על חודש, ונירא אם אני יהיה מרוצה אני לא יודע כמה הורדתי אני לא מסתכל על המשקל אני מסתכל על האחוזים במראה המשקל לא מעניין אותי, וכמובן על ההיקף יד שלא תירד הבת :):):):) ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
כי נגמר הכח לחיות בחיטוב כזה. |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
לא בעיה... רק שאתה השייק והחזה עוף באמת חברים מאוד טובים...! וגם מתיידים עם הטונה... אחי היית מחשב קלוריות ממש או פשוט מכניס אוכל רק חלבונים...? וצריך גם להקפיד הרבה על שומן ?
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל יש כאלה שמוסיפים בקטנה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |