|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פירסמתי בעבר אשכול שאני רוצה לקנות מחשב נייד.
ואתה הבאת לי אתר שאמרת שממנו קנית מחשב נייד. (אחלה מחירים האמת) אתה יכול להסביר לי בבקשה איך מבצעים קנייה דרך האינטרנט מין האתר שהבאת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() לא הסתדרת עם הייבורי אחי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() וואלה לא יודע לי היו כמה קניות בהייבורי והם דווקא יצאו אחלה איתי (הרי ממילא הם מוכרםי מוצרים של Hp, אינטל וכאלה).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ציטוט:
http://www.ibm-lenovo.co.il/ כנס לזה אחלה מחירים ואחלה מחשבים יש לי אחד ואני מרוצה מאוד!!!
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חצי מהחנות שלהם Refurbished.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() תלוי מה אתה קונה..
בכל מקרה Hp וכאלה אני ממילא מביא מהעבודה שלי אבל היו כמה פעמים שבכל זאת קניתי מהייבורי ולא התאכזבתי בכלל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() א תהמחשב שלי קניתי לפני כמה זמן מאייבורי עם מפרט שחבר של אבא שלי בנה, הבאנו את המחשב ב 4000 בלי מסך... מחשב חזק לאללה עד היום 0 תקלות והכל חזק וסוחב מלא דברים.... בנוסף אייבורי הציעו לנו על המפרט הזה את אחד המחירים הזולים בשוק... ככה שהנסיון שלי איתם היה מוצלח.... אבל הרבה ברשת אורמים משום מה לא להתקרב לחנות הזאת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אייבורי הם זולים ומי שקונה זול קונה פעמיים. גם השירות של אייבורי הוא על הפנים..
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא אוהב איבורי, לא אוהב בכלל לקנות מהארץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() סוף סוף מישהו שונא את אייבורי!!!! המניאקים העלה מוכרים דברים משומשים! ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל ראשי
|
![]() אתה נכנס לאתר שהבאתי לך, שם יש קופונים שמתפרסמים ומתחלפים כל כמה ימים\שבועות. אתה צריך ליפול על דיל טוב... לפעמים יש רק 15 אחוז הנחה ולפעמים גם 40... זה משתנה אז או שתמצא דיל טוב ותלך עליו או שתמתין לבא אחריו אבל אף אחד לא מבטיח לך שהוא יהיה יותר טוב
![]() בכל אופן מתחת לכל דיל רשום לך בדיוק מה לעשות. בדר"כ זה פשוט קוד שמקבלים ומזינים דרך האתר של דל (בסיום בניית המערכת) והוא נותן לך את ההנחה. שים לב שלפעמים הקופונים עובדים רק ממחיר מסוים, למשל 30% הנחה על כל מחשב מעל 950 דולר ... וכו'... אם יש עוד שאלות או משהו שלא הבנת תשאיר לי כאן |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דוד שלי קנה שם מחשב והביאו לו מפרט אחר + נשרף לו הספק כוח אחרי חודש (דבר שאמור לקרות אחרי כמה שנים טובות) + שהחליפו לו תספק הם החליפו למשהו יותר זול! למרות שהם היו אמורים לאותו דבר ב-ד-י-ו-ק אל תקנו מאייבורי ! החברה הכי מזופתת בעולם שימותו... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |