|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שימות למי אכפת?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה טוב או רע?
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() השניים מעלי לא הבינו?
הכוונה פה היא שהערבים פירסמו שבנאדם נהרג בגלל שיראל לא אישרה לו לקבל טיפל בארץ מוקדם מספיק כל כך צפוי שערבים יעשו את זה, גם עם כל ה"ילדים" הערבים שמתים הם עושים את זה
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ילדים מתים להם בכמויות תהיה בטוח
אבל למי אכפת
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סתם אלה חארות שקרניםם, בקושי שבוע מפסיקים להם טיפה את הספקת הדלק, ישר : אסון הומניטרי, כולם רוחבים על חמורים, בתי החולים מיתרסקים וכל זה כשברור שיש להם עוד מספיק לחודש
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בני זונות שיתחילו לפרסם את זה לעולם כושילי אמא שלהם
העיקר אנחנו הורגים והורגים כל היום אני מניאק בכלל אם זה יעלה פה בחדשות בטלוויזיה אך זה מעצבן אותי!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חתיכת בני זונות ערבים מסריחים שקרנים בונה יענו
זה הורג אותי אנחנו אמורים לטפל במחבל שיורה בנו בבית חולים עכשיו מאשימים אותנו שאנחנו לא מטפלים במחבל.......... ועוד בסוף התגלה שהמחבל משקר כמה העולם יכול להיות מטומטם ולהבין שהם בהמות ......... לא מספיק אנחנו מצילים תחיים של הערבי הבן :):):):):):) שימות אמן....... המשפחה שלה גם מתלוננת שאנחנו מנענו ממנו לקבל טיפול............... בני זונות ערבים איפה כול הערבים השמאלנים/ ערבים האלה מהפורום הזה כאן תראו כמה בהמות העם שלכם ושבו בשקט ואל תשוו בין יהודי לערבי... תאמינו לי להוולד להיות ערבי זאת קללה
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חפשו ביוטוב פוליווד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
משתמש פעיל
|
![]() אם זה נכון...אני שמח מאוד ומאחל ככה לעוד מאות אלפים מהם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שכבר אמרו
ע''פ הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה של הרשות הפלסטינית, נהרגו כבר 11,558,997 פלסטינים, חצי מהם ילדים מתחת לגיל 5
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין למה מדינת ישראל צריכה לטפל ומחוייבת לטפל בטרוריסטים שיורים עלינו טילים 8 שנים שילכו למצרים לאחים שלהם