|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לפני יומיים התחלתי להתאמן
ועשיתי אימון שאני הרגשתי מת אחר כך, בקושי יכולתי להרים משהו (סט 3 הגעתי לכישלון אבל ממש) עכשיו עברו 48 שעות ואני צריך עוד אימון אבל אני מרגיש שהשרירים שלי עדיין לא התרפאו לגמרה להתאמן או לא?
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() תתאמןןןןןןןןןןןן זה יעבורררר
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() לא, בוא נבכה :\.
ברור שכן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() תתאמן!
זה שכואב זה רק טוב, אחרי כל אימון שיכאב לך אתה תבוא אלינו כמו כוסית ותאמר שכואב לך? אין כזה דבר לא יכול ללכת לאימון או כואב! מאסה מאסה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() כולם פה משחקים אותה חחח
"כן תתאמן מה אתה כוסית !?" "אחרי כל אימון תבכה לנו שיכאב לך" כואב תוריד עצימות תעביר תאימון וזהו , גם לא להתאמן זה בסדר היתה צריך להתחיל באימון הראשון ממשקלים יותר קלים בהצלחה! תפסיקו להיות ילדים(ילד בן 16 אומר לכם את זה ) |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() נו בטח שהוא אמור להתחיל אימון עם עצימות נמוכה על מנת להתרגל לקטע של המכון....
לכל אחד זה כואב בהתחלה ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה לא אמור להגיע לכשל באימונים שלך, בעיקרון
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המאמן אמר לי בסט 3 להגיע לכשל ולשאר: לא שאלתי בקשר לכמה קשה, אני יודע שהשריר אמור לרפא את עצמו ולא טוב אימון יתר או משהו כזה אז חשבתי שזה עלול להיות בעייתי בכל מקרה התאמנתי בעצימות נמוכה כמו שכתבו פה (לא יכולתי עשות מה שעשיתי בהתחלה)
![]() |