|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האם יש קשר בין צריכת חלבון לויטמינים כאשר הצריכה היא באותו הרגע ובאותה הארוחה? האם הספיגה טובה יותר? האם יש תועלת כלשהי?
למשל כפי שמתואר בחלבון הפרו קומפלקס (שבו מוסיפים ויטמינים למוצר). זאת אומרת, אם נצרוך במשך היום ויטמינים מארוחות מלאות, אבל בארוחת אבקת החלבון בלבד, ללא שום מרכיב אחר, ובה אין ויטמינים כלל, יש השפעה שלילית על אפקט הצריכה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
אבל ויטמינים זה מאוד חשוב בלי שום קשר לחלבון ופיתוח גוף. להגיע לצריכה יומית טובה של ויטמינים יעזור לך לא רק בפיתוח גוף ![]() בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התשובה.
לא מאמין או לא בטוח? רק אל תענו לי שזה לא כל כך משמעותי, אני רק רוצה תשובה לפחות חלקית. נעשו מחקרים על כך פעם? גם בלי קשר לתוספים, אלה לארוחה רגילה שמכילה חלבון. יש תועלת בלקיחת ויטמינים באותה הארוחה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
ושוב אני יגיד לך שאתה מתעסק בשטויות אבל.. לא מאמין אין קשר הגיוני. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אבל לפי מה שתמיד ידעתי הויטמינים הם דבר חיוני לחילוף החומרים בגוף ולפירוק אבות המזון.., נגיד שכל היום נאכל לחם רגיל שאין בו ויטמינים וכל היום גבינה שגם בה אין ויטמינים מהסוגים שצריך, תהיה בעיה לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ויטמינים מסוגים שונים פשוט מסיסיים במים ומופרשים תוך זמן קצר מהגוף כמו ויטמינים מסוג B שהם אחראים על פירוקם של אבות המזון, אז מה יהיה?
או שבעצם הם כן נמצאים במערכת הדם בפעולה גם זמן ארוך לאחר צריכתם? מעניין אותי לדעת האם הפעולה של הויטמינים כמו B הם במערכת העיכול עצמה או במחזור הדם? או גם וגם? |
![]() |
![]() |