|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לא לשכוח לראות ברקע את המשחק של מכבי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() תודה אחי פתחתי נראה מעניין..
פרסומות בינתיים
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אני רואה מכבי :ם אמא של פאנטני :):):):).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אני רואה את זה מהתחלה כבר...
אני לא מבין איך מוכרים לה ככה חבילות של כדורים משללים..הוא בת 24(משו כזה) שוקל 28...קונה 3 חבילות של 50 כדורים משלשלים ובולעת הכל ביום...אני באמת לא מבין את המחלה הזאת..מישהוא יכול להסביר עליה קצת? כאילו אתה מודע לזה שיש לך את המחלה ושאתה לא באמת שמן..אז תאכלי... :s |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חצי מהפורום כאן סובל ממחלה דומה רק הפוכה..
"If you want to be a success in bodybuilding or anything else in life, you can't have lukewarm ambition or an indifferent attitude. You must acquire an intensity and a strong desire. That's the only way you will succeed." Dr. Frederick Tilney, 1947-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) יש עכשיו משחק של מכבי גם בכדורגל וגם בכדורסל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותאכלס זה עדיף... ובקשר לאנורקסיה גם אם אתה עובר את הקטע הפסיכולוגי אתה צריך להילחם עם הגוף שלך בשביל לאכול
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תאמין לי עברתי את הקטע הנפשי ואני בולס כמו גדול, תיאבון תמיד היה ותמיד יהיה לי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי ידידה שמנסה לאכול.... אבל אפילו פרוסת לחם היא לא מצליחה לאכול בלי להקיא היא כבר חודשיים ככה ולפי אחד שמסתכל מהצד זה דווקא החלק הקשה
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() כמה שזה נשמע גיי, מזל שהגעתי לאתר הזה!
אחרת מצבי היה קשה! היתי 58 קילו על 184 זה היה אחד המגעילים וחשבתי אני שמן, צריך להביא את האנרוקסים לכאן להראות להם מה זה! ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |