|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום חבר'ס, חדש פה.
בן 16, מתאמן שבועיים עם 8 ק"ג על יד קדמית, במהלכם מ-10 הרמות עד לכשל הגעתי לבערך 25. מתאמן (כמו הרוב פה) למטרת הגדלת מסה. לאחרונה עברתי למשקל גדול יותר - 12.5 ק"ג. השאלה שלי היא לגבי מס' החזרות. קראתי שעבור גדילה במסה צריך להרים משקל של Rm6-rm8. הבעיה היא שבסט הראשון אני מצליח 8 חזרות, ואח"כ המספר יורד עד ל-4 בערך (אני עושה 3-4 סטים). האם זה יעיל או שכדאי לי להוריד קצת עומס, 10 ק"ג נגיד. אני רוצה להדגיש שלא ממש מעניין אותי שיפור בכוח, רוצה לגדול במסה. כוח זה בונוס =] עוד שאלה: היד הימנית שלי יותר חזקה מהשמאלית. יש דרכים יותר יעילות לשיפור הסימטריה מאשר פיצוי בעוד סט? תודה מראש, מקווה להשתלב פה בפורום התוסס הזה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() שמע, אם במשקולות של 12.5 אתה לא מצליח 8 חזרות ברור שאתה צריך להוריד. אתה אמור לעשות 3 סטים מלאים של 8~10 חזרות במקרה שלך. העליה מ8 ק"ג ל12.5 גדולה מדיי לדעתי, תיתאמן עם משקולות של 10 תראה אם יהיה לך קל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
תודה על התגובה, אני אנסה מחרתיים עם 10 ואעדכן. לילה טוב. ![]() |
|
![]() |
![]() |