|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() השם יזכור את כל אותם גיבורים אשר חרפו נפשם בהגנת המולדת,יהודים,מוסלמים,דרוזים,צ'רקסים ונוצרים כאחד.
אני מצדיע לכם בגאווה ומכבד את זכרכם בראש מורכן. ליבנו עם המשפחות השכולות אשר איבדו את יקיריהם במלחמות ישראל ובפעולות איבה וטרור נגד אזרחים ישראלים.מי יתן ולא תדעו עוד צער. ערב יום העצמאות ה-60 למדינת ישראל נותר לבקש בקשה אחת-"עושה שלום במרומיו הוא יעשה שלום עלינו ועל כל ישראל"אמן ואמן יהי זכרם ברוך.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יהי זכרם ברוך.
כואב ![]() רס"ן רועי קליין ז"ל - בא' באב התשס"ו 26 ליולי 2006 נפל רס"ן רועי קליין בקרב עקוב מדם שנערך בעיירה בינת ג'בל שבדרום לבנון יחד עם עוד 7 מחייליו. רועי קליין, סמג"ד גדוד 51 של גולני נפל על קידוש השם עת זינק על רימון יד כדי להגן בגופו על חייליו תוך קריאת "שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד". במעשה גבורתו זה הציל את חייליו. ועל כך הוענק לו עיטור העוז. מרכיבי אישיותו של רועי הם שהפכו אותו לגיבור עוד בחייו: יושר, צניעות וחוכמה. רועי היה איש משפחה למופת, בעל מסור ואב אוהב לשני בניו. הוא היה לוחם ללא חת, מפקד מוערך, תלמיד חכם, איש חסד אשר עם ישראל וארץ ישראל היו יקרים מאוד לליבו. רועי נקבר בהר הרצל ביום הולדתו ה- 31 ב' באב. רועי יצא לקרב באומץ לב תוך אחריות פיקודית על חיי חייליו. עת ראה את הרימון מתגלגל לכיוונו ולכיוון חייליו, מתוך שלמות והכרה מלאה עשה מעשה אשר הפכו לגיבור גם במותו. החינוך,הערכים, קדושת החיים – הם אלו שהופכים את רועי לסמל ולגיבור. רועי בצניעותו לא היה מסכים לשמש כסמל אך אנו חשים כי מוטב שנשתמש בדרכו לשם המטרות בהן האמין. אתר זה הוקם כדי להביא את סיפורו של רועי ומי שהיה בחייו ומוקדש לזכרו. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יהי זכרם ברוך!
* כל הכבוד על היוזמה לפתיחת האשכול! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() יהי זכרם ברוך!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() שלא נדע עוד חיילים הרוגים, מספיק ילדים מתו בצעירותם.
תנצבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יהיה זכרם ברוך
כולנו קשורים איך שהוא למשפחת השכול ,כולנו איבדנו קרובי משפחה ,חברים או מכרים השכול הוא אחד הגורמים המאחדים בעם הזה כולם גיבורים אחד אחד.
![]() |
#7 |
|
![]() יהיה זכרם ברוך.
שמעתי כמה סיפורים טובים היום בנושא, השפיעו עליי הרבה.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראה לי שכולם קשורים..הרוב לא קשורים אני חושב
מזה תנצבה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() תהיה נשמתם צרורה בצרור החיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() נערך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() זיכרונם לברכה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
יהי זכרם ברוך
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() על רועי קליין ראיתי היום סרט! אני פשוט מעריץ את הבן אדם.
הבן אדם הזה פשוט היה מלך. בסרט סיפרו על כל מיני מקרים שהיו לו עם המשפחה שלו- הבן אדם הזה שינה לי את כל ההשקפת עולם שלי כלפי החיים.
![]() |
#14 |
|
![]() רעיון מבורך של bodykilo אני מציע שכל מי שיש לו סיפור של חלל והוא רוצה לשתף אותנו אז שיכתוב פה שיהיה לפוסט קצת עומק.הסיפור הדומה להפליא של רועי קליין ז"ל
נתן אלבז (17 באוקטובר 1932 - 11 בפברואר 1954, י"ז בתשרי ה'תרצ"ג - ח' באדר א' ה'תשי"ד), חייל צה"ל אשר הקריב את חייו למען חבריו וקיבל על כך את עיטור המופת. אלבז נולד בצפרו, מרוקו, ובגיל 17 עזב את משפחתו, ועלה לבד לארץ, במסגרת עליית הנוער. אלבז התגייס לצה"ל בשנת 1952, ושירת כחייל בחיל הרגלים. ביום 11 בפברואר 1954, קיבל אלבז משימה שגרתית של פירוק רימוני יד. אלבז החל במשימה, כשהוא יושב באוהל. לפתע שמע אלבז קול נקישה, והבין כי נצרתו של אחד הרימונים השתחררה. הוא יצא מהאוהל כשהרימון בידו, וצעק לחבריו שיסתתרו. משהבין כי אינו יכול להשליך את הרימון מבלי לפגוע בחבריו, אימץ את הרימון אל חזהו והתרחק מהם בריצה. משהתפוצץ הרימון נהרג ובכך הציל את חיי חבריו. על מעשהו זה ניתן לאלבז לאחר מותו צל"ש על ידי הרמטכ"ל משה דיין. ב-1970 הומר הצל"ש לעיטור המופת. חיילים נוספים שהקריבו את חייהם באופן דומה: עובד לדיז'נסקי רועי קליין
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() נתן אלבז אדם גדול, פשוט להעריץ אנשים כאלה, מלכים... כמה חבל שהם לא איתנו, רק מזכיר לנו מדי שנה ושנה כמה אנשים דגולים וגיבורים יש לנו במדינה, ושאחרי הכל בלעדיהם ובלעדי כל חללי צה"ל לא הייתה לנו מדינה היום - אז כל מה שיש להגיד, זה תודה, תודה לכם חיילים גיבורים, נזכור אותכם לעד, אתם גדולים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() כמה שאני מתבגר יותר, פשוט עצוב לי יותר ביום הזה, פשוט לא יוצאות לי מילים מהפה
רק לחשוב על אותם גיבורים שהגנו בגופם על המדינה שלנו. יהי זכרם ברוך. אולי אני הולך ומחייך כי כולם יודעים שאני בן אדם שתמיד מחייך אבל מבפנים אני פשוט מת בימים האלה.
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יום קשה מאד. ככל שמתבגרים, היום הזה לצערנו מסמל יותר ויותר אנשים שהכרת בתחנות בדרכיך ואינם עוד.
חשוב מאד לשמור על הזכרונות האלו של כל מי שהכרנו, ולתת להם לחיות בקירבנו ולשמש דוגמא , ופרופורציה לשאר הדברים בחיים.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() יהי זכרם ברוך :[ היום הזה ויום השואה הם הימים הכי קשים בשנה בשבילי...
ת.נ.צ.ב.ה
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() רק בגלל אנשים כאלה אני חושב אז אנשים הולכים לקרבי וישקיעו כל מה שאפשר בשביל שדברים כאלה יקרו פחות..גם ככה אין הרבה כאלה
|
![]() |
![]() |