|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() היום היה לי טסט שני,אז ככה התחלתי,הטסטר שם מוזיקה ואני אמרתי לו תגביר קצת חחח,
אז הוא התחיל לספר לי קצת על הבת שלו איך היא מכורה למוזיקה כל הזמן עם האמפי 3 ,הופה כמעט עברתי באדום,אז הוא התחיל כזה להרצות לי על הרמזורים למה הם חשובים ולא יודע מה,עלק אומר לי גם הנהגים הכי טובים טועים אז למה טעית? חח ואני עונה לו כזה כי אני נהג טוב. הוא כזה התחיל לצחוק ואחר ככ שואל אותי מה עושה בחיים ולא יודע מה סיפרתי לו על פסיכומטרי וכו' וכו'.והופה הייתה פנייה שמאל לכביש דו סטרי במקום לפנות לימין פניתי לשמאל חחח הוא כזה למה אתה עושה לי את זה..(אני אומר לו לחץ התרגשות) והוא התחיל להרצות לי על ההתרגשות,ומההתרגשות הוא עבר לנושא עליית מחירי המזון. בקיצור זיין לי במוח אני לא יודע למה לצפות המורה שלי אומר לי זה טסטר חבל"ז. אבל טעויות שעשיתי לא נסלחות(פנייות ורמזור). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תחשוב חיובי... לא משנה מה תגיד לעצמך "עברתי".
אני עשיתי טסט שלישי שעבר ועקפתי קולנועית לפני מעבר חציה, זה אסור.. הייתי בטוח שאני נכשל אבל העבירו אותי :] בודקים את הנהיגה הכללית שלך, לא שופטים אותך על כל טעות, אלא איך אתה מתקן ומה קורה אחרי הטעות.. אם אתה נלחץ ומתחיל לעשות שטויות או ממשיך כאילו כלום לא קרה. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() עברת אחי בדוק!תיהיה אופטימי!
תעדכן... |
![]() |