|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו רואה? בערוץ 59 3 פעמים ביום כבר יותר משבוע..
ב12 בבוקר ב4 וחצי וב9 וחצי בלילה... מטורף מה שהולך שם אנשים, הדחות מכל הכיוונים שחקנים גדולים מודחים, 2 ברייקים של 147!! ע"י רוני אוסליבן (כמובן) וע"י עלי קרטר... חובה לראות מחר החצי גמר!!! סנוקר במיטבו אני מבריז מבית ספר מחר בשביל לראות את סטיבן הנדרי נגד רוני אוסליבן..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מסטלבט עלינו אחי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() חח וואלה אני לא אוהב לראות סנוקר, זה משעמם, הם משחקים מדהים, אבל זה לא מדביק אותך למסך
אבל לשחק אני אוהב, אני לא רציני או משו אבל לשחק אני יודע
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני מכור לסנוקר מגיל קטן ^^
אני עובד במועדון סנוקר רק בגלל שיש לי משחקים חינם חחח חבל בשביל שני השחקנים שהיו 2 ברייקים, עכשיו כל אחד מקבל 65 אלף פאונד במקום 130 אלף. אבל גם כסף מכובד מאוד, וגם זה כבוד לא קטן. ויש לי הרגשה שרוני לוקח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עשית לי את היום עם התגובה הזאת חחח... בכל מקרה, הסכום לברייק של 147 הוא 147 אלף פאונד. ולא האמנתי שעלי קרטר (שאגב נותן עד עכשיו הופעה מעולה,כולל המשחק מול פיטר אבדון) יתן ברייק של 147.. ואגב, אם רוני מנצח את סטיבן הנדרי, אני לא חושב שכל מישהו אחר יהווה בעייה מסוימת בשבילו חח אני מת פה מעצבים, המשחק בין ג'ון פרי לסטיבן מגייוור פשוט מותח.. עידכון: ג'ו פרי ניצח ועלה לחצי גמר...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() o.salivan
את אליפות העולם הקודמת הוא הפסיד אבל אני תמיד אהבתי אותו ואמרתי שהוא הכי טוב השנה אין מצב הוא לא לוקח
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התיקון..
וזה נכון, אם רוני ינצח הוא רק צריך להמשיך להיות מרוכז ולהיזהר מטעויות שטותיות שהוא עשה בעבר. ומשחק מותח כן.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ראית את טורניר וולש הפתוחה נדמה לי? או שזה היה המסטרס...בכל מקרה רוני מול מארק סלבי 8-8 במשחקים ובפריים האחרון (בגמר) רוני התייאש נתן סתם ככה והכניס תלבן..ככה בעצם הוא פתח למארק סלבי את הדרך לניצחון בטורניר..
ככה שבעיות נפשיות יש לרוני...אבל שהוא בא טוב הוא הכי טוב! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא זוכר את הטורניר, כניראה לא ראיתי אותו.
ואני לא מאמין שמגוויר הפסיד, הוא יותר טוב ממנו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() מתי המשחק של אוסליבן?
אני רוצה לראות אותו נגד סלבדור ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() כן אחי אני יודע שזה ביורוספורט, רק רציתי לדעת את השעה.
![]() אללה אוסליבן לשלטון ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוהב את רוני אוסליבן , חבל על הזמן הוא הכי טוב רק חבל שהוא ממהר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(הברייק של 147 נקודות הכי מהיר בתולדות היסטורית בסנוקר) זה הסיגנון משחק שלו..מהיר וקולע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מאמין אינעל סטיבן הנדרי הבן :):):):) הוא בינתיים מוריד לרוני תביטחון(2-0 בינתיים) ורוני פחות מתקיף כמו שהוא רגיל ומשחק המון הגנה..
רוני תתעורר!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שזה היה צפוי קצת שסטיבן יוביל בהתחלה, עד שרוני לא ישתגע איכשהו סטיבן ימשיך את זה.
אבל מה שכן, איזה מזל יש לסטיבן הזה, רוני מכין לו כדורי זהב.. אבל אסור לישכוח שסטיבן זכה המון פעמים, מגיל 16 הוא משחק, אם אני לא טועה כבר 7 שנים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רוני יעשה מהפך...
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() עם הפריים שהוא הביא יש לו סיכוי לא רע בכלל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() 4-4 חברים!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוני אוהבים אותך פה!!!!!!!!!!!!!!!!
וכן לסטיבן יש כבר 7 אליפויות עולם בכיס.. הוא נראה מאוד חד היום, מאוד מפוקס... נראה איך רוני יתחמם עליו לקראת ההמשך מחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() רוני חזר לעצמו למזלו.
מקווה שיהיה משחק צמוד, האמת שאני לטובת שנייהם. שנייהם שחקנים מעולים, אני רק רוצה לראות משחק טוב. |
![]() |
![]() |