|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי.
קניתי היום את המשחק, ואני חייב להגיד שהוא מדהים! נתחיל בזה, שהוא תומך ברזלוצייה עד 1080p שזה מטורף! אני משחק על 1080i\ האיכות של התמונה פשוט מדהימה! נתחיל.. המכוניות במשחק, השליטה,האפשרויות, הכל פשוט חדש, ומושלם! כל מכה קטנה, גורמת, לשריטות,מעיכה של הפח,ניפוץ שמשות, וכו'. הפח הפעם ממש נמעך, ורואים כל שריטה בצבע ממש כמו במציאות.. הכל תלוי באופן התאונה, וכו'. קפיצות.. אין יותר קפיצות ממליון רגל, ובסוף להישאר בחיים.. הפעם אם תקפצו ממקום גבוה, אתם תמותו.. אפשר לקפוץ על הגגות של המוכניות, כמובן שהגג ימעך באתם לקפיצה\מכה.. או שתמותו או שתישארו בחיים... תלוי בגובה.. גניבת מוכנית: עכשיו כשתרצו לגנוב מכונית, לא סתם תרוצו וישר תסעו, קודם הוא יצטרך לנפץ את השמשה של הרכב, לאחר מכן,הוא יכנס, ויפרוץ את הסוויץ'.. זה ממש יפה ומוסיף. עוד משהו יפה שהוסיפו, נניח ואתם תגנבו רכב שיש בו מישהו, ברגע שתכנסו לרכב, הוא יתחיל לרדוף אחריכם, לרכב..ואז אם הוא הצליח רק לתפוס בדלת או לפתוח אותה, ואתם כבר התחלתם לנסוע, הוא יתפס בדלת כמו סרטים עם המשטרות וזה חח, אתם תוכלו לנסוע, ולרקס אותו בקיר, הוא להתקרב ליד מוכנית נוסעת, ולפנות ימניה ולהעיף אותו על המוכנית .. עכשיו נניח, וגנבם את המוכנית, ומישהו הבחין בכם, הוא יכול להתקשר למשטרה, ולהודיע על כך, ואז המשטרה תחפש אתכם ברדר שלה וכו'. הנערות לוי הפעם, לא סתם תראו את הרכב מלמטה, אתם תיראו אותה בשעת פעולה איתו ממש עולה וירדת חח משהו קטלני...יש גם מעדוני לילה, ששם נמרחות עליך ממש, וגם אפשר לזיין בחורות וכו' חח.. תאונות. מעכשיו עם תכנסו באיזה קיר, או איזה עמוד,או התנגשות חזית, קיצר הבנתם תקטע, אתם תעופו מהרכב לכל הרוחת דרך השמשה הקידמת! השליטה במוכנית טובה בהרבה מה-gta הקודמים, כנ"ל השליטה בשחקן , הכל פשוט טוב יותר פי 5 ... יש אופציית ניקוי מכוניות, כלומר, ברגע שאתם נוסעים הרכב מתלכלך לכם וכו'.. אז אפשר לקחת את הרכב לניקוי, ואז לוקחים אותו למכונה, ורואים איך היא שטופת אותו.. ובאמת אחרי השטיפה רואים את הרכב, פשוט זוהר!! המשטרה בהרבה יותר מתוחכת! יש מסעדות, חנויות בגדים, הפעם אתם רואים את הבגדים ישר, ובוחרים.. כמובן יש מכון כושר אבל עוד לא קיבלתי, יש עוד משימות שצריך לעשות.. מה שכן, רואים אצל האנשים במשימות, ממש את השרירים בולטים וכו'.. לא כמו בסאן אנדראס.. למשל אם תנסו לברוח מימנה רגלית, יהיה לך ממש קשה, תלוי באיזה רמה.. וזה אפילו לא רבע, ממה שיש במשחק הזה.. בנתיים זה מה שעולה לי לראש, יש עוד מלא דברים.. ובקושי שיחקתי במשחק.. מה שכן העיר ממש ענקית! אני משחק רק בעיר 1, מותך 3.. והיא ענקית יותר מסאן אנדראס.. אם אני יזכר במשהו חדש, או יגלה עוד משהו אני ארשום.. ולכל מי שחושב שהמחשב, מתקרב לרבע מהגרפיקה של הסוני, במיוחד אם יצא ה-gta למחשב משלה את עצמו. המשחק הזה משודר על ה-ps ברזלוצייה של 1080 p, שזה פאקינג full hd, אני משחק על 1080 i ואני רואה את המוכנית ואת הכביש כמו במציאות, אני לא מתאר לעצמי מה רואים על ה-p.. במחשב המשחקים לא על hd, אלה על דירקטס הזה.. באמת, מי שיצא לו לשחק את המשחק הזה בסוני על hd פשוט יבין על מה אני מדבר.. אי אפשר להבין, עד שרואים את זה.. מה שרואים ביו טיוב וכו', זה לא רבע מהתמונה של האיכות האמתית.. בקיצור, אני לא מצטער על אף שקל, שהוצאתי בשבועיים האלה על הסוני,lcd וה-gta המדהים הזה..
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא הבנתי למה קוראים לזה gta 4 כי סאן אנדרס זה 5 אז איך זה 4?
ויש לי סוני פלייסטיישן 2 מאיפה אני את המשחק וכמה עולה? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() המשחק זמין ל-ps 3, ההבדל שבסוני, הוא משודר על hd...
והוא גם זמין לאקס בוקס.. הוא לא יצא לסוני 2, כי המשחק פשוט עצום, והמנוע הגרפי לא יעבוד על ה-ps2.. המשחק עלה לי 420 שקל, מבאג.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה שם, יותר מידי, פסיקים
ותתחדש אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אני מוריד כרגע את המשחק לxbox360
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יפה אחי, אבל זה לא משוותה לסוני
![]() בסוני זה משודר על hd ![]()
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() גם בxbox :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() חח בקריאה רגילה הכלל סבבה אחרי זה ששמים לב כל מילה שלך יש פסיק אחריה חחח
אחלה סיקור ? ![]()
![]() |
#9 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() עוד שבוע יימאס לך...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() (אל תנסו להבין) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אתה תקבל ביס במצח!
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אורגינל גיל מספיק לזיין את השכל לגבי הפלייסטיישן המסריח שלך,אתה לא מבין שיצאת דפוק שקנית אותו ולא את הxbox360 אז חלאס להגיד כל הזמן שהפלייסטישן טוב יותר כי זה לא נכון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני אפתח כמה שבא לי!!.. אתה אוהב את הפוסטים שלי, עובדה אתה נכנס לכולם ![]() ninja לא טוב לך, גם אתה מוזמן לצאת ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תאכלס מה הקטע מה אתם מקנאים ?
מי שלא טוב לו שלא יכנס |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לא מקנאים אבל כל יום הוא פותח פוסט חדש הטמבל הזה
בהתחלה על סוני אחרי זה שאל על פלזמה ואמר שיביא משחק אחרי זה אמר קניתי משחק ועכשיו זה שהוא מספר עליו מה קרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אפתח כמה שבא לי ינטול השכלה, מי ישמע הופוסטים האלה יושבים לך על הרד דיסק במחשב.. בפוסט הקודם ביקשו שאני יעדכן, לגבי המשחק.. אז עדכנתי איך הוא.. ואם אני ארצה אני אפתח עוד פוסט ועוד פוסט, ייאלה איך הקנאה אוכלת אנשים חבל על הזמן עיינה בישה! לך ת'כאל תלב
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אני צריך מצלמה אחי.
אני אקח מבן דוד שלי, ויעלה מחרתיים מק'ס או מחר.