|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() רציתי לשאול איזה חברה של אבקות חלבון מדורגת במקום הראשון לפי מה שהבנתי זה אופטימוס
מי המקום שני ושלישי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אישית יש חלבון הכי טהור והכי נקי שנעשה מעזים בצפון או בדרום שכחתי את השם של החברה/מוכר משהו גוש או משהו כזה מי גבינה מעיזים ממש עבודה ידנית הוא סוחט עיזים ומוכר קילו ב1200 ש"ח מכל העולם מזמינים ממנו אלופי עולם וכדומה אם אתם רוצים פרטים אני אשאל יותר , יש משהו במכון שלי שקונה ממנו וראיתי את זה ויש לזה ריח נורא ואין לי מושג מה הערכים התזונתיים שם... בכל מקרה יש את הפרוקומפלקס שגם מומלץ ויש מגוון רחב של אבקות שאי אפשר לערער על מקומם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() לדעתי אין פה עניין של מקום ראשון שני שלישי
יש פשוט אבקות עם שם ואיכות יותר טוב שהם: אופטימום,צמפיון,gnc,abb זה האבקות שבחו"ל הולכות הכי חזק אבל כמובן שיש עוד אבקות גם מעולות שנמכרת הרבה.. לדעתי לא טוב לשפוט אבקה בגלל שהיא לא הכי טובה בין איזה אתה מתלבט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() בעיקרון אני מתלבטת בין צ'מפיון שיש לי ניסיון איתם והם אבקות מעולות ועל הטעם שלהם אין מה להתווכח לבין אופטימוס
וראיתי שכתבת גם Gnc עכשיו הקטע שלא ידעתי שהם נחשבים בעולם לטובים ומובלים ואני גם יכול להשיג אותם בזול אחי עובד ב Gnc ![]() אבל תאכלס חשוב לי האיכות של החלבון איזה חברה נותנת את האיכות הכי טובה.. בקיצור עכשיו ההתלבטות היא בין צ'מפיון אופטימוס ו Gnc |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיקי לחפור זה כולה חלבון ויש המון חברות מצויונות כמו:נייטור בסט,אופטימום,פרולאב,צ'מפיון,יוניברסל ועוד רבות וטובות לדעתי תקני את האופטימום כי הוא משתלם והוא נותן תמורה הכי גבוהה ביחס למחיר ולאיכות שלו אם בא לך משהו יותר איכותי יש את הפרוקומפלקס או את החלבון המבודד של נייטור בסט למרות שלדעתי חבל על הכסף כי הם מאוד יקרים וההבדלים הם מינימאלים ולא משמעותיים ביחס לכסף
. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() מה זה קשור ללחפור אחי זה הגוף שלי אני רוצה לקחת את הכי טוב ולא לקנות סתם אבקה ולשלם עליה ובסוף תתן לי 0 תוצאות!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |