|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
משתמש פעיל
|
![]() http://news.walla.co.il/?w=//1272910
איזה כלב בן כלב הוא מה הוא מצטער על המשפחה הזאת מגיע להם וצריך להרוג עוד הרבה כאלה עלק "אני מביע צער עמוק בכאב המשפחה" ומה עם המשפחות שפה בארץ נהרגים בפיגועים הלוואי וצה"ל ימשיך לחסל ככה עוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תראה מה איזה מישהי רשמה להם
מצטערת על זה שאין לי ארץ אחרת, מצטערת על זה שהפלסטינים יורים מתוך בטני נשותיהם ומאחורי כתפי ילדיהם, מצטערת על הלינץ' בראמללה ושכרון הדם שלהם, מצטערת על התרסקות התאומים על יושביהם, מצטערת על זה שלא היה לנו יום אחד של שקט בארץ הזו כי האיסלאם לא יכול להשלים עם היותינו פה, מצטערת שהאדמה הזו ספוגה בדם ועצמות בנינו, אחינו, אבותינו ונערינו. מצטערת על מי שמאמין שאם נסוג מחלקי ארץ יהיה שקט, מצטערת על מי שלא מבין שהמאבק הוא דתי בלבד- האיסלאם והשתלטותו...ואין לזה כל קשר לפלסטיני כזה או אחר, מצטערת על זה שבתוכי יושבים אחי ונותנים למרצחיי כתף ותמיכה. מצטערת על ההתנתקות ועל זה שאחי נטושים עתה ללא בתים נאותים וללא פרנסה, מצטערת על זה שאנחנו חיים באזור שבו המנטליות אוחזת בזילות חיי אדם, ששולחת נערים ושאהידים להתפוצץ על תינוקות , זקנים ונשים, מצטערת על זה שבתוך הכאס הזה הצבא שלי עדיין הכי ויותר מוסרי מכל צבא אחר בעולם. ומצטערת על כל ילד באשר הוא שמקפח חייו בשל שינאת הוריו ובשל מנהיגיו . צריך הרבה מזל כדי להיוולד במקום וזמן טוב! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי באמת נרא לך שאולמרט המפיל ראשים הזה באמת אכפת לו מהם ?
הוא אומר את זה בשביל שלא יקפצו עליו.. אני אומר לך אולמרט דלוק פצצות.. אם הוא לא היה רואה את זה בחדשות בטח הוא לא היה יודע שהייתה הפצצה חח..
![]() |
#4 |
משתמש פעיל
|
![]() אינשאללה וכל יום יהיה ככה יהרגו להם 1000000 תינוקות גם ככה שהם יהיו גדולים ישלחו אותם להתאבד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל פלסטיני הוא מחבל פוטנציאלי בין אם הוא בן 6 הוא יגדל ויהיה שהיד ובין אם הוא בחורה לא חסר מחבלות שהרגו ישראלים ימח שמם זונות-אז אין כזה דבר חפים מפשע לדעתי.