|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני הולך לפגישה עם כיל במטרה לחטב אבל אני רוצה לעשות עוד שבועיים שלושה של מסה הוא יוכל לתת לי באותה פגישה תפריט אחד לשבועיים שלושה האלה של המסה וגם תפריט אחר לחיטוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אז תלך אליו אחרי השבועיים שלושה האלה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תדבר איתו, הכי טוב, ככה הוא יאמר לך בדיוק...
בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני התכוונתי שתלך אליו פעם אחת, פשוט אחרי ה-3 שבועות האלה.
התוצאות שניתן להשיג בשבועיים - שלוש הן לא כאלה גדולות, ככה שזה לא עקרוני.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בגדול יש אפשרות לעשות שני תפריטים שונים בפגישה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() על זה אני לא יכול לענות לך כי אני לא באמת שלא יודע.הכי טוב שתדבר עם גיל, בנאדם נחמד מאוד, כדאי לך !
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() גיל גרנות מסוגל להכל תילך אחי כדאי!
נ.ב תאמין לי שכדי לך להשקיע ואפילו אחרי 3 שבועות אתה תיראה שינויי אני אומר מניסיון ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויש מצב לעשות אצלו בפגישה אחת תפריט אחד למסה ואחד לחיטוב? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני הגעתי לגיל במצב שאין לי מסה מי יודע מה...(לעומת מה שיש לי עכשיו) ואחוז שומן גבוה,הגוף שלי עד לפני זה היה על תפריט חיטוב שממש אין בו בכלל פחמימות הוא היה בנויי מחזה עוף וירקות בצבע ירוק ותה זה הכל ואומנם זה מחטב אבל על הדרך אתה מאבד המון שריר וזה גם לא בריא לחיות על תפריט כזה! גיל איזן לי את החילוף חומרים בגוף,הביא לי תפריט שמתאים לי ונוח לי,הגוף שלי מקבל בידיוק מה שהוא צריך בכמות שהוא צריך פחמימות חלבונים ווטימינים ומעבר לזה ![]() ואני יכול להגיד לך שאני בחיטוב כרגע אחי ואני לא מוריד במשקלי עבודה בחדר כושר ושומר על המסה שלי כמו שצריך ![]() לסיכום כדי לך אחי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() איך הייתה על תפריט בלי כמעט פחמימות וקצת קלוריות והייתה על אחוז שומן גבוה?
כשעלית עם התפריט של גיל במסה עלית באוז שומן למה זה הפחד הגדול שלי על כמה אחוז שומן אתה עכשיו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ולאחר מכן חיטוב ואני כרגע על 14 אחוז בערך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ומה עם העניין של השני תפריטים למטרות שונות בפגישה אחת זה אפשרי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מחזק גיל ה מלך !!!! ועוד אני נוסע אליו בערך 3 וחצי שעות ניסעה ועזוב תכסף ותבאסה אבל עדיין זה שווה כל שקל אין מה להגיד גיל הוא המלך! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עזוב שטויות עכשיו זה הגוף שלך אפילו גיל לא יודע איך הגוף שלך יגיב לתפריט הראשון אז אחי תיקח באיזי תשקיע תעבוד קשה ותיראה תוצאות אתה ניראה לי יותר מדי ממהר אם אתה רוצה להשקיע להשקיע עולה קצת כסף אבל גיל שווה את זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הוא אכן מומחה לפיתוח גוף! אבל הוא מתעסק אם עוד הרבה ספורטאים ואנשים שרוצים לרזות או סתם לגדול בלי שום קשר לתחרויות הוא יכול לעזור לך לעצב את הגוף שלך ולא משנה מה המטרה שלך!! לך לפגישה ולא תצטער ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתגייס בשני לפברואר אז אני ממש מתלבט אם ללכת אל גיל או לא כי בטח יהיה ממש קשה עד בלתי אפשרי לשמור על התוצאות בצבא מה אתם אומרים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי לאן אתה מתגייס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד לו בדיוק מה אתה רוצה ומה אתה יכול. ותראה מה מסתדר לך! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תמיד תוכל ללכת להגיע להישג סמלי ויפה בתקופה שלפני הגיוס ותוכל להמשיך במשך השירות הצבאי או אחראי ![]() בכל אופן בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |