|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה אנרגיה קינטית בלגאניםםםםםםםםםםם חחחחח
למי שלומד פיזיקה - מישהו הצליח את שאלה 3 בבגרות 1994 מהספר בגרויות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() כן אני הצלחתי :p , דרך אגב תעלה תמתכונת אחרי שתעשה אותה .
תשתמש בשתי הנוסחות של התנע מדף נוסחאות: 1. שימור התנע. 2. בהתנגשות אלסטית חד ממדית. בהצלחה מחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איזה כתה אתם?
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יא...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עם שתי הקוביות והקפיץ ?
"If you want to be a success in bodybuilding or anything else in life, you can't have lukewarm ambition or an indifferent attitude. You must acquire an intensity and a strong desire. That's the only way you will succeed." Dr. Frederick Tilney, 1947-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן... עכשיו הבנתי שזה אלסטית בגלל שלא הולכת אנרגיה לחום ..
![]() תודה ![]() כן כיתה יא' |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה!
"If you want to be a success in bodybuilding or anything else in life, you can't have lukewarm ambition or an indifferent attitude. You must acquire an intensity and a strong desire. That's the only way you will succeed." Dr. Frederick Tilney, 1947-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יש הצלחתי את בגרות 2004 שאלה 6 , סוף סוף אני מצליח טוב בתנועה מעגלית הייתי חלש בזה :p
עריכה : סעיף ה' מישהו הצליח בשאלה הזאת ? בלאטטט |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() מה ? U לא שווה 5.5 .(לפחות לא בסעיף א') והיא גם לא פלסטית בכלל , היא התנגשות אלסטית לחלוטין (אין חיכוך והגופים לא הופכים לגוף אחד.)
בקשר ל5 , שאתה צריך להוכיח זה ש g=a . יענו mg=mAr . עכשיו מהסעיפים הקודם אתה יודע למה כל אחד מהם שווה לכן מה שאתה עושה זה T sin A=T cos A , מחלק ב T ו קוסינוס שווה לסינוס ב 45 מעלות. עוד תרגיל יפה זה בגרות 96 תרגיל 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובשאלה ב2006 הבתי שmg = mAr, אבל למה הם השווו את הtanA לאחד ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() הם לא השווה את ה TanA לאחד.
הרי יש לך שתי משוואות , ואתה יודע ש Mg=Mar TsinA=mAr TcosA=mg בקשר לשאלה זה אותה שאלה , אבל אין שם התנגשות פלסטית לכל אורך השאלה .(אתה דיברת על סעיף ג') |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה ? מכניקה?
איזה נוסטלגיות :o .. עכשיו חשמל ומגנטיות + קרינה וחומר ![]() וואחד מיקוד דפקו השנה במכניקה.. הלוואי עלי !
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() גם אצלי יש שנה הבאה בגרות בפיזיקה חח הממוצע הכיתתי אצלנו זה בסביבות ה30 ומשו
חח חוץ מי 3 ילדים כולם ניכשלו במיקצוע
![]() |
#14 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() בהצלחה!
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה לך בהצלחה גבר.. עשיתי שנה שעברה ויצא לי 70 סופי.. בבגרות קיבלתי 60, יומיים לפני הבגרות עשיתי תאונה עם האופניים ואיבדתי תזיכרון אבל זה לא תירוץ, סתם לא הייתי משהו בפיזיקה
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני קבילתי 91 מתכונת 85 בגרות שנה שעברה
השנה הפיזיקה הרבה יותר קשה אני בערך 70 כזה ....... י"ב הרבה יותר קשה מי"א בפיזיקה....
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה! אבל למה כל כך מוקדם המתכונת? גם אני ניגש השנה למכניקה והמתכונת עוד שלושה שבועות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() שנה הבאה אני ניגשת לפיסיקה.
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() וואלה עוד מעט אני חוזר ללמוד את זה אחרי שסיימתי עם הדבר הזה בבצפר :p
רק ש"קצת" יותר קשה ![]() באונב'.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() פאניק .. לא ראיתי שהוספת אותי לאיסיקיו .. תשלח לי הודעה..